Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovakia Baba 2018 už pozná presný počet štartujúcich

Saturday, 07. 07. 2018 - 08:49, Public relations   

Slovakia Baba 2018 už pozná presný počet štartujúcich

V priebehu nadchádzajúcej soboty a nedele (7. - 8.7.2018) legendárnu trať pretekov automobilov do vrchu na Pezinskej Babe presne po roku opäť zaplnia rýchle autá. A my už presne vieme koľko sa ich na štart postaví.

Tibor Szabosi;c30i5629-8.jpg

Diváci budú mať možnosť počas nadchádzajúcej soboty a nedele obdivovať na trati medzi Kameňolomom a horským sedlom Pezinská Baba účastníkov podujatia Slovakia Baba 2018. To privíta seriál FIA CEZ Historik, ako aj slovenské a rakúske majstrovstvá pretekov automobilov súdobých a historických vozidiel, ale aj seriál Slovenský kopcový pohár, Slovenskú trofej jazdy pravidelnosti a voľné medzinárodné preteky automobilov do vrchu.

Tibor Szabosi;c30i7730-3.jpg

Z pôvodne prihlásených 98 pretekárov po administratívnom a technickom preberaní, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou pretekov diváci budú mať možnosť sledovať v priebehu víkendu celkovo 87 pretekárov a 5 predjazdcov. Pýtate sa prečo je prevzatých pretekárov menej ako bolo prihlásených? Tu je jednoduchá odpoveď. 5 pretekárov sa z pretekov z rôznych dôvodov ospravedlnilo a 6 pretekárov sa na administratívne a technické preberanie jednoducho nedostavilo bez ospravedlnenia. Z celkového počtu 87 pretekárov sú dvaja pretekári prevzatí podmienečne, ráno totiž ešte musia absolvovať technické preberanie. Pri pohľade na zastúpenie národností v zozname prihlásených figurujú jazdci z celkovo piatich európskych krajín.

Tibor Szabosi;c30i7204-3.jpg

Podujatie Slovakia Baba 2018 má v pláne po oba dva pretekárske dni najskôr v čase od 9:00 hodiny najskôr dvojicu tréningových jázd a následne od 13:00 hodiny dvojicu súťažných jázd, ktoré rozhodnú o konečnom umiestnení jednotlivých pretekárov. Zároveň po oba dva dni bude v čase od 18:00 hodiny vyhlásenie výsledkov a ocenenie najrýchlejších jazdcov.

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri