Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Slovak National Hill Climb Team v Trebišove s Pecuchom a Hudym

Friday, 31. 08. 2018 - 17:25, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team v Trebišove s Pecuchom a Hudym

Poriadne naplnený rozvrh podujatí Slovak National Hill Climb Teamu doplní okrem kopcových podujatí aj rally súťaž. V tomto prípade sa jedná o predposledné podujatie seriálu Majstrovstvá Slovenska v rally 2018.

Tibor Szabosi;c30i2677-16.jpg

2. ročník DeutschMann Rallye Trebišov 2018 odštartuje aj dvojica posádok Slovak National Hill Climb Teamu a to Vlado Hudy s Jarom Frischom a Roland Pecuch s Viktóriou Dudášovou.

Vlado s Jarom budú spoločne s Hondou Civic TypeR bojovať o ďalšie body v rámci triedy 8. Tých majú doposiaľ na svojom konte päťdesiatdva a patrí im priebežná štvrtá priečka v triede. Obaja sú Košičania a trate v Trebišove, ktoré bývajú zaradené aj do pre nich domácej Rally Košice dôverne poznajú a tak určite budú chcieť vylepšiť svoje bodové konto.

Tibor Szabosi;c30i4634-10.jpg

S vozidlom Lada VAZ 2107 sa divákom v Trebišove predstaví aj druhá posádka Slovak National Hill Climb Teamu, Roland Pecuch a Viktória Dudášová. Pre nich budú trate na Rally Trebišov novinkou, keďže minulý rok tu síce štartovali, ale iba v rámci seriálu Slovenský Rally Pohár a ten má oproti veľkým majstrovstvám skrátené trate. Keďže im však patrí v priebežnom poradí druhé miesto v triede 6 so stratou iba tri body na vedúcu posádku, urobia všetko preto aby aj na tomto podujatí uspeli.

Tibor Szabosi;c30i4000-8.jpg

Podujatie 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018 štartuje už počas piatku 31.8.2018 kedy súťažiace posádky najskôr čaká predvečerný mestský okruh, ktorý je do súťaže zaradený ako prvá rýchlostná skúška a následne vo večerných hodinách aj predstavenie súťažiacich na štartovej rampe. Chlieb v rámci Trebišov sa bude lámať v sobotu, keď súťažiaci absolvujú celkovo deväť náročných rýchlostných skúšok. Meno víťaza, ale aj to ako darilo dvojici posádok Slovak National Hill Climb Teamu sa dozvieme v sobotu (1.9.2018) po 17 tej hodine.

Slovak National Hill Climb Teamu, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri