Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team smeruje na kopec do Parádsasváru

Wednesday, 11. 07. 2018 - 10:05, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team smeruje na kopec do Parádsasváru

V slovenskom národnom kopcovom tíme si nedoprajú oddych ani po domácom podujatí, ktoré práve ľudia z tímu organizovali. Už víkend po podujatí Slovakia Baba 2018 sa niektorí členovia tímu predstavia v maďarskom Parádsasváre.

Tibor Szabosi;c30i0284-14.jpg

V minulom roku práve spomínané podujatie vyhral absolútne Ďodi Béreš s monopostom Tatuus. Ten na pretekoch síce bude, ale teraz sa predstaví v spolupráci s Fordom Escort Cosworth WRC. Okrem neho bude na podujatí reprezentovať Slovak National Hill Climb Team dvojica jazdcov.

Tibor Szabosi;c50q8138-1.jpg

Medzi súdobými vozidlami v rámci podujatia HE-DO 35. MÁTRAI AUTÓS HEGYIVERSENY 2018, zaradenom do seriálu FIA CEZ pretekov automobilov do vrchu, sa predstaví Peter Ambrúz v spolupráci s Mitsubishi Lancer EVO IX, ale na trati sa premiérovo maďarským divákom predstavia aj Anna Ambrúz na Honde Civic TypeR.

Tibor Szabosi;c50q2152-1.jpg

„Na pretekoch v Parádsasváre sme sa premiérovo predstavili v minulom roku a dopadlo to nadmieru dobre, keď náš Slovak National Hill Climb Team bral zásluhou Ďodiho Béreša absolútne víťazstvo. Tento rok ideme v trojici a verím tomu, že sa nám bude opäť dariť. Bude to taký zaujímavý kopcovo-rallystický víkend, keď jedna časť tímu ide so mnou do Maďarska a druhá do Lubeníku na rally. Verím tomu, že aj na rally sa našim dvom posádkam bude dariť," povedal Peter Ambrúz, šéf Slovak National Hill Climb Teamu pred odjazdom do Maďarska.

Tibor Szabosi;c50q8922.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri