Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečkovci v Spa nesklamali

Tuesday, 24. 06. 2014 - 11:33, Public relations   

Sládečkovci v Spa nesklamali

Bratská dvojica Samuel a Filip Sládečkovci môžu byť po víkende ETCC v belgickom Spa-Francorchamps spokojní. Na krásnej a náročnej trati ukázali, že patria k najlepším jazdcom v štartovom poli. Filip Sládečka sa dokonca pri svojej premiére v ETCC 2014 postavil na stupne víťazov, keď skončil na Alfe Romeo 156 S2000 druhý v triede TC2 za vlaňajším víťazom Petrom Fulínom na BMW.

Michal Petreje;homola-spa-sobota-0236.jpg

Aj mladší z bratov Samuel Sládečka mal dobre rozbehnutý víkend. V prvom tréningu bol druhý najlepší vo svojej kategórii. V prvej jazde skončil druhý v triede TC2, a aj v druhej útočil na prvenstvo, no tesne pred útokom na Fulína ho zastavila porucha polosi. „Bol to slušný víkend, Spa je nádherný okruh a každé kolo na ňom som si užil," povedal Samuel Sládečka. „V prvých pretekoch som sa snažil neurobiť chybu. Ale videl som, že by sa dal držať krok aj s Fuldom, tak som to chcel v druhej jazde skúsiť. Bol som už za ním, keď som musel svoju Alfu Romeo odstaviť. Škoda, mohlo byť tých bodov viac." Samo je totiž v hodnotení triedy TC2 na dostrel stupňom víťazov. Na tretieho Švajčiara Rikliho stráca 11 bodov.

Michal Petreje;homola-spa-sobota-0303.jpg

Filip Sládečka štartoval v Spa v tíme UniCorse v rovnakej Alfe Romeo 156 S2000 ako jeho brat. V prvých pretekoch na 9 kôl skončil hneď za Sládečkom juniorom na 3. mieste. V druhej jazde sa posunul ešte o stupienok vyššie, keďže Samo preteky nedokončil. „Veľká škoda, že Samo musel zastaviť, lebo to mohol byť pekný súboj," povedal v cieli Filip Sládečka. „Ja môžem byť spokojný, po dlhom čase som sedel znova v aute v pretekoch a vyvaroval som sa nejakých veľkých chýb. Išlo sa mi dobre a stáť v takejto konkurencii na stupňoch víťazov bolo nečakané, no o to krajšie."

Michal Petreje;homola-spa-sobota-0131.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri