Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečka v Moste s DTM, ale aj Porsche

Thursday, 13. 05. 2010 - 09:23, Miroslav Majláth   

Sládečka v Moste s DTM, ale aj Porsche

Tretie podujatie Majstrovstiev Slovenskej republiky pretekov automobilov na okruhu je naplánované na nadchádzajúci víkend na okruhu v Moste. Na západ Českej republiky cestuje aj Filip Sládečka, ktorému sa podarilo v doterajšom priebehu slovenského šampionátu vyhrať všetky preteky do ktorých nastúpil.

Martin Trenkler;mg-9760.jpg

Najskôr to boli preteky v Brne, kde vyhral šprintové preteky s vozidlom Audi A4 DTM. Týždeň nato už pokračovali slovenské majstrovstvá na okruhu u našich južných susedov, na Hungaroringu, kde okruhári odjazdili dvojicu šprintových pretekov. V oboch prípadoch dominoval Filip Sládečka, ktorý na Audi A4 DTM doslova deklasoval najbližšiu konkurenciu.

Tibor Szabosi;co8c2321.jpg

Nadchádzajúci víkend sa bude na okruhu v Moste konať už štvrté podujatie zaradené do slovenského šampionátu. Teraz sú v pláne aj vytrvalostné, ale aj dvojica šprintových do ktorých Filip nastúpi s osvedčeným Audi A4 DTM. Zmena však nastáva vo vytrvalostných pretekoch, kde Filip prijal ponuku zajazdiť tieto preteky v spolupráci s Rudom Machánkom na Porsche 911 GT3 RS.

Tibor Szabosi;img_0971.jpg

Ako ku tomuto spojeniu prišlo sme sa spýtali Filipovho otca, Juraja Sládečku: „Ku dohode s Rudom Machánkom prišlo na základe spoločných testov z konca minuloročnej sezóny. Števo Rosina, s ktorým štartuje Rudo vo vytrvalostných pretekoch je pracovne zaneprázdnený a preto si Rudo vybral Filipa. Zatiaľ sme sa dohodli na spolupráci v týchto jediných pretekoch. Počas nich uvidíme ako nám to spoločne bude fungovať, ale aj ako sa Rudovi s Filipom bude v pretekoch dariť. Potom uvidíme čo ďalej."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri