Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečka na Slovakia Ringu nazbieral cenné skúsenosti

Wednesday, 14. 05. 2014 - 07:36, Public relations   

Sládečka na Slovakia Ringu nazbieral cenné skúsenosti

20-ročný automobilový pretekár Samuel Sládečka má za sebou náročný víkend. V rámci Európskeho pohára cestovných automobilov FIA ETCC 2014 na Slovakia Ringu absolvoval dvoje pretekov plné súbojov, v ktorých nazbieral množstvo skúseností.

Miki Čambal;wtcc-miki-101.jpg

„Bol to pre nás cenný víkend čo sa týka dát, ktoré sa nám podarilo zhromaždiť. Keďže je to pre mňa rok učenia sa, snažíme sa najmä pracovať s autom a doladiť moju jazdu," povedal v boxoch po pretekoch Samo Sládečka. „Trocha sa mi nepodarili úvodné kolá prvých pretekov. Prepadol som sa do stredu poľa a tam je to vždy poriadne tvrdé," vysvetľoval dramatické momenty na trati. V 9. kole v súboji s Nemcom Fischerom dokonca vyletel mimo trať. Napokon obsadil v triede TC2 až 9. miesto, pretože po pretekoch ešte dostal 40-sekundovú penalizáciu za porušenie pravidiel na štartovom rošte (auto nesmie byť na zdvihákoch 5 minút pred štartom).

Miki Čambal;wtcc-miki-93.jpg

„V druhých pretekoch som mal problém so spojkou, a tak sa mi zo štartového roštu odlepovalo veľmi zle. Potom som sa poriadne zapotil pri predbiehaní súperov, no podarilo sa mi to dotiahnuť aspoň na 5. miesto v triede. Hoci to pred domácimi fanúšikmi nie je najlepší výsledok a dosť ma to mrzí, chcem sa poďakovať celému tímu a mojej rodine za to, že napriek drobnostiam všetko počas víkendu fungovalo. So vztýčenou hlavou ideme ďalej a už sa teším na preteky na Salzburgringu."

Race Pro Media

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri