Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Skončí Raikkonen vo Švédsku v top 6?

Wednesday, 02. 02. 2011 - 20:56, Katarína Ďurecová   

Skončí Raikkonen vo Švédsku v top 6?

Benoit Nogier, ktorý bol minulý rok manažérom Citroen Junior Teamu a tento rok sa ujal tej istej funkcie v Raikkonenovom Ice 1 Racing Teame si myslí, že Kimi má na to, aby vo Švédsku skončil v top 6: „Očakávam od neho, že bude v boji nie o pódiá, ale o body. Myslím, že umiestnenie Kimiho v top 6 vo Švédsku je niečo, čo môžeme očakávať", hovorí Nogier.

Nogier je, tak ako väčšina ľudí nadšený, že Raikkonen sa nakoniec rozhodol ostať vo WRC: „Je to veľmi dôležité (že Raikkonen ostáva vo WRC), pretože s Kimim sme prežili tie najhoršie časy minulý rok, čo bola jeho prvá sezóna v rally. Mali sme dva alebo tri skutočne zlé momenty, ale je veľmi dôležité pokračovať a vybudovať s ním niečo veľmi zaujímavé - začať s dokončovaním rally namiesto havárií a začať so získavaním dobrých výsledkov. Má na to."

Vladislav Maschl;img-0102.jpg

Nogier taktiež od Raikkonena očakáva, že v sezóne sa bude sústrediť vždy len na konkrétnu rally, ktorá je na programe a takto bude postupovať ďalej: „Ciele sa pre nás budú meniť po každej rally. Pokúsime sa získavať tie najlepšie výsledky už od začiatku sezóny. Čo sa týka nových podujatí, ako je napríklad Austrália, tak najdôležitejšie je dokončiť rally."

Vladislav Maschl;img-2053-1.jpg

„Kimi si užíval jazdenie na C4-ke a tým pádom si neviem predstaviť, že by tomu bolo inak s Citroenom DS3. Kimimu sa to bude páčiť", hovorí na záver Benoit Nogier o Raikkonenovi, ktorý už za sebou má aj prvý test zo svojim novým autom pre túto sezónu, ktorý sa uskutočnil minulý víkend vo Švédsku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri