Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Škoda Fabia Rally2 evo XIQIO Racing Teamu nebude chýbať na Rally Diósgyör

Thursday, 23. 05. 2024 - 18:16, Miroslav Majláth   

Škoda Fabia Rally2 evo XIQIO Racing Teamu nebude chýbať na Rally Diósgyör

Slovenský XIQIO Racing Team sa po výnimočne úspešnej sezóne opäť vracia do maďarského rally šampionátu. Stane sa tak v rámci II. Hell Diósgyör Rally 2024.

 

XIQIO Racing Team

Jószef Trencsényi a Gábor Verba, súťažná maďarská rally posádka vôbec nie je slovenským fanúšikom neznáma. V sezónach 2014 – 2016 brázdila táto dvojica aj slovenské rally trate. V tom prípade to bolo s vozidlom Ford Fiesta R5.

XIQIO Racing Team

Teraz sa Jószef s Gáborom predstavia v rámci podujatia II. Hell Diósgyör Rally 2024, konajúcej sa iba kúsok za slovensko-maďarskými hranicami opäť v spojitosti so Slovenskom. V tomto prípade však nebudú bojovať o slovenské majstrovské body, ale súťažiť so slovenskou rally technikou. Idú totiž vyskúšať košickú Škodu Fabia Rally2 evo, ktorá je ovenčená najskôr českým absolútnym rally titulom a v minuloročnej sezóne si na svoje konto pripísala aj maďarský absolútny rally titul. Ak ste pochopili, že hovoríme o Škode Fabia Rally2 evo slovenského XIQIO Racing Teamu, máte jednoznačne pravdu.

XIQIO Racing Team

„S Jószefom Trencsényim sa poznáme už veľa rokov, ale ešte nikdy s našim vozidlom nejazdil. Teraz ma oslovil, veľmi rýchle sme našli spoločnú reč a dohodli sa na jeho štarte v rámci Rally Györ 2024 s našou škodovkou. A keď tak uvažujem, je vlastne veľmi zaujímavé, že sa naše cesty ešte nepreťali, Jószef v rally disciplíne už funguje nepretržite dvadsaťpäť rokov. No, ale raz to prísť muselo a tá chvíľa nastala práve teraz. Verím, že naša spolupráca sa rozbehne aj do budúcna,“ konštatoval Marián Mičák, šéf XIQIO Racing Teamu.

XIQIO Racing Team

II. Hell Diósgyör Rally 2024 odštartuje v dňoch 24. – 26.5.2024 ako dvojetapová rally súťaž s centrom v meste Györ a jeho okolí. Súťažiacich v rámci podujatia čaká absolvovanie celkovo dvanástich rýchlostných skúšok.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri