Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Škoda Auto Slovensko spúšťa odpočet do začiatku MS 2011 IIHF

Thursday, 20. 01. 2011 - 10:00, Tereza Talajová   

Škoda Auto Slovensko spúšťa odpočet do začiatku MS 2011 IIHF

Škoda Auto Slovensko odštartovala 100-dňový odpočet do začiatku najväčšej udalosti tohto roka na Slovensku. Historický hokejový šampionát MS 2011 IIHF sa v Bratislave a Košiciach začne 29. apríla 2011.

Na Slovensku, v mestách Bratislava a Košice, odštartuje už o sto dní hokejový šampionát elitnej kategórie - Majstrovstvá sveta 2011 IIHF. Podľa organizátorov by malo podujatie naživo sledovať približne 350 tisíc divákov a ďalších 600 miliónov pri televíznych obrazovkách na celom svete. Vždy aktuálnu informáciu o zostávajúcom čase do štartu MS 2011 IIHF nájdu fanúšikovia aj na internetovej stránke ŠKODA AUTO Slovensko www.skoda-auto.sk.

img-6781x.jpg

„Verím, že hokejová horúčka u fanúšikov ľadového hokeja bude s blížiacim sa šampionátom MS 2011 IIHF na vzostupe. Aj my v spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, chceme svojimi aktivitami prispieť k pozitívnej hokejovej nálade. Jednou z prebiehajúcich aktivít je napríklad partnerstvo pri ľadovom klzisku na bratislavskom Hlavnom námestí. Návštevníci si tak môžu vychutnať nielen bezplatné klzisko a bohatý program, ale aj vyhrať automobil Škoda na víkend, či vstupenky na šampionát," uviedol Robert Baumgartner, konateľ Škoda Auto Slovensko.

img-6793x.jpg

Spoločnosť Škoda Auto je generálnym sponzorom Majstrovstiev sveta 2011 IIHF, ktoré sa budú konať od 29. apríla do 15. mája 2011 na Slovensku. Škoda Auto bude v tejto úlohe vystupovať na majstrovstvách sveta už po devätnásty krát. Táto aktivita predstavuje najdlhší hlavný sponzoring športových majstrovstiev sveta a už v roku 2007 bola oficiálne potvrdená GUINNESS WORLD RECORDSTM ako svetový rekord. Aj v tomto roku, keď sa zápasy budú odohrávať v slovenských mestách Bratislava a Košice, je Škoda Auto so svojou rozsiahlou prítomnosťou na športoviskách významným partnerom MS 2011 IIHF.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri