Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Šéfovia tímov predpovedajú skvelú sezónu

Wednesday, 05. 01. 2011 - 22:26, Katarína Ďurecová   

Šéfovia tímov predpovedajú skvelú sezónu

Citroen, Ford a Mini došli k vzácnej zhode názorov a svorne tvrdia, že fakt, že absolútne netušia, ako sú na tom v porovnaní s konkurenciou bude znamenať veľmi zaujímavú a vzrušujúcu sezónu.

„Pre šport je to úžasné. Bude to naozaj vzrušujúce. Nikto ani len netuší, ako sú na tom autá v porovnaní s konkurenciou. Okej, veľa sme testovali a sme spokojní s tým, ako na tom Fiesta je, ale pokiaľ sa nedostaneme na koniec prvej rýchlostnej skúšky, tak netušíme, či sme konkurencieschopní", hovorí šéf M-Sportu Malcolm Wilson.

Ford;ford-fiesta-rs-wrc-3-1600x0w.jpg

S Wilsonom súhlasí aj Sven Smeets z Citroenu a hovorí, že mu to pripomína napätie pred prvou rally Citroenu C4 WRC: „Keď sme prišli na Monte Carlo 2007, mali sme za sebou veľa testov, ale vôbec sme netušili, ako to bude po prvej rýchlostnej skúške. Auto nakoniec fungovalo a fungovalo výborne. Teraz je to to isté, ale všetci majú nové autá - nie iba my. Tešíme sa do Švédska, ale netušíme, ako na tom sme voči Fordu."

Citroen;citroen-ds3-wrc-2011-29.jpg

K podobným názorom sa pripája aj Kris Meeke, pre ktorého bude prvou rally sezóny Rally Sardínie: „Citroen a Ford prídu na to, ako na tom sú čoskoro. Ale my budeme tápať v tme až dokiaľ si na auta prvýkrát nenalepíme štartové čísla!"

Erik Toček;997h4777.jpg

Prvé podujatie sezóny, Rally Švédska, štartuje desiateho februára; Rally Sardínie, čo je piate podujatie sezóny a očakáva sa, že sa tam po prvý krát predstaví tím Mini sa bude odohrávať 5. - 8. mája.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri