Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Sébastien a Séverine Loeb sa predstavia na Condroz Rally

Saturday, 12. 10. 2013 - 10:15, Zdenka Frývaldská   

Sébastien a Séverine Loeb sa predstavia na Condroz Rally

9-násobný majster sveta v rally odštartuje na 40. ročníku belgickej Condroz Rally so svojou manželkou. Posádka bude riadiť vozidlo Citroen DS3 WRC.

 

loeb-24.jpg

Aj keď Sébastien Loeb bude v budúcom roku plne "zarezávať" vo FIA WTCC, s rally sa nerozlúčil navždy. Dôkazom je jeho meno v zozname prihlásených na belgickú Rallye du Condroz, ktorá sa uskutoční 1. - 3. novembra. Francúzsky majster pozitívne reagoval na výzvu zúčastniť sa jedného z najpopulárnejších rally podujatí v Belgicku a to za spolupráce s Citroën Belux, Gordon Finest Beers a Michelin et le Motor Club de Huy. "Počul som o tejto rally veľmi veľa, ale nikdy som tu nebol. Viem, že ma čakajú, podobne ako v Le Touquet, úzke šmykľavé cesty so zmenami priľnavosti a veľmi sa teším", priznal Séb.

rallye-du-var-2009-diaporama.jpg

Francúzskeho jazdca bude druhýkrát v tejto sezóne navigovať jeho manželka Séverine. Najväčším súperom tejto posádky bude šéf tímu Citroen, Yves Matton, ktorý usadne do Citroenu Xsara WRC a to s Danielom Elenom. "Budem pod veľkým tlakom", zasmial sa Loeb. "So Séverine máme výhodu nižšej váhy v aute, takže by sme Yvesa mohli poraziť. Ale neviem či by som tým neriskoval svoju sedačku vo WTCC", dodal Loeb s úsmevom. Cieľom posádky bude čo najviac pobaviť divákov, ale samozrejme dosiahnuť aj čím lepší výsledok.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri