Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Sandella uvidíme tento rok v IRC + dizajn auta

Friday, 04. 02. 2011 - 19:48, Katarína Ďurecová   

Sandella uvidíme tento rok v IRC + dizajn auta

Patrik Sandell je ďalším jazdcom, ktorého tento rok uvidíme v IRC. Pretekať bude za volantom Škody Fabie Super 2000, o ktorej servis sa bude starať český tím JM Racing. Ďalšou novinkou ohľadne Patrika Sandella je aj zmena spolujazdca, keď ho namiesto obvyklého Emila Axelssona, ktorý tento rok prešiel k PG Anderssonovi, bude navigovať Staffan Parmander.

„Keď sme začali s plánovaním sezóny a zvážili sme všetky faktory, došli sme k názoru, že IRC pre nás bude najlepším riešením. Hlavne preto, lebo konkurencia v triede s autami Super 2000 bude oveľa väčšia ako v SWRC v roku 2011. Ak by sme ostali v SWRC, tak by sme bojovali o titul len so zopár jazdcami. Z IRC mám pocit, že tam môže vyhrať rally tak 10-15 jazdcov", vyjadril sa na margo svojho prestupu z SWRC do IRC Patrik Sandell.

James Holm - patriksandell.com

James Holm - patriksandell.com

Sandell tento rok absolvuje v IRC sedem podujatí. Začína na Tour de Corse a pokračovať bude na Jalte, Rally Ypres, Azorských ostrovoch, Barum Rally Zlín, v Škótsku a sezónu zakončí na Cypre. Z týchto siedmich podujatí má Sandell skúsenosti iba s Korzikou a Cyprom, takže určite sa bude mať čo učiť.

James Holm - patriksandell.com

James Holm - patriksandell.com

„Fínsku rally som absolvoval päť krát. Je to úžasná rally, ale úprimne povedané, neviem či sa ako jazdec posuniem niekde ďalej tým, že ju absolvujem po šiesty krát. Myslím, že táto výzva (účasť v IRC a na pre Sandella neznámych rally) mi dá dokopy oveľa viac", hovorí Sandell.

James Holm - patriksandell.com

James Holm - patriksandell.com;

Sezóna IRC pre Sandella síce začne na Tour de Corse, ale nebude to túto sezónu prvá rally, ktorú absolvuje. Predtým ho totiž ešte uvidíme na úvodnom podujatí WRC - Rally Sweden, ktorá štartuje už za necelý týždeň.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri