Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Sandell spokojný s piatym miestom z Azorov

Sunday, 31. 07. 2011 - 12:03, Katarína Ďurecová   

Sandell spokojný s piatym miestom z Azorov

Švédsky jazdec Patrik Sandell, ktorý tento rok jazdí svoju prvú sezónu v IRC je zatiaľ ďaleko za všeobecnými očakávaniami, ale zrejme najmä ďaleko za očakávaniami svojimi. Po dvoch slabých deviatych miestach konečne na svoje konto pridáva väčšiu porciu bodov za piatu priečku z veľmi slabo obsadených Azorov.

„Nie vždy som v týchto podmienkach dôveroval svojmu rozpisu a to preto, lebo s týmto podujatím som predtým nemal žiadne skúsenosti. Nastavenie auta nebolo vždy správne, dostal som minútovú penalizáciu a v druhý deň som štartoval na trať ako prvý, takže ak sa pozrieme na všetky tieto faktory, piate miesto je okej. Určite by som bol rád, ak by som skončil vyššie, ale pre malý tím ako sme my nie je jednoduché byť na rovnakej úrovni s ostatnými za tak krátky čas", opisuje Sandell svoju prvú návštevu Azorských ostrovov.

Daniele Carta;54-tour-de-corse62.jpg

Patrik Sandell si teda na svoje konto pripisuje 10 bodov, čo znamená, že dokopy už nazbieral bodov 14 a v celkovom hodnotení mu patrí delené jedenáste miesto. Vzhľadom na to, že Sandell pri svojom vstupe do IRC rozprával prinajmenšom o pódiách, sú zatiaľ jeho výsledky dosť slabé.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri