Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Digital Motorsport

Šampióni simracingu na Slovakia Ringu

Friday, 30. 08. 2024 - 11:29, Public relations   

Šampióni simracingu na Slovakia Ringu

Hoci sa 5. ročník Majstrovstiev Slovenska v digitálnom motoršporte skončil už na začiatku júla, na tradičnej Veľkej cene Slovenskej republiky v auguste na Slovakia Ringu si prevzali svoje ocenenia od promotéra šampionátu Digital Motorsport SK.

T. Szabosi;jm1a1531-2.jpg

Na konci vytrvalostných pretekov ESET Cup Series a FIA CEZ Trophy zaplavili priestory pri hlavnej tribúne Slovakia Ringu desiatky ľudí v rovnakých modro-čiernych tričkách s logami partnerov oficiálneho šampionátu SAMŠ, ktorý už 5 rokov hľadá najlepších simulátorových pretekárov Slovenska. V sezóne 2024, ktorá sa začala na konci januára a vyvrcholila koncom júna, sa išli tri šampionáty: v Asbis GT Digital Cupe si zlatú medailu a pohár prevzal Tomáš Tlstovič z tímu Carin Racing, v DRX Clio GT Cupe sa tešil Bence Bánki z Dörr eSports, ktorý vyhral aj Asbis MX-5 Cup.

T. Szabosi;jm1a1579-2.jpg

V kategórii GEN, určenej jazdcom nad 40 rokov dominoval v GT nováčik v MSR Tomáš Lošonský z 2TL Racing. V Clio Cupe zvíťazil Radoslav Obrtal z TeatrO Racingu, ktorý nenašiel premožiteľa ani MX-5 Cupe.

T. Szabosi;jm1a1539-4.jpg

Digital Motorsport SK pripravil pre fanúšikov motoristického športu aj dva nové simulátory v rigoch Recart, ktoré boli zdarma k dispozícii v priestoroch Slovak Karting Centre.

Fotogaléria z vyhlásenia šampionátu Digital Motorsport SK

T. Szabosi;jm1a1700-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri