Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Sainz do McLarenu a Gasly do RedBullu. Naozaj?

Thursday, 16. 08. 2018 - 10:58, Ľuboš Kašický   

Sainz do McLarenu a Gasly do RedBullu. Naozaj?

Tento august sa na scéne F1 dejú zaujímavé veci. Odchod Ricciarda z RedBullu a Alonsa z F1 rozprúdili prestupové šachy. Ako to teba bude?

 

Britskí kolegovia majú pochopiteľne najbližšie k zdrojom informácií zo zákulisia F1 a tí teraz naznačujú, že na uvoľnené miesto po Fernandovi Alonsovi v McLarene by sa mal dostať Španielov dobrý kamarát, Carlos Sainz junior. Syn rely legendy je v juniorke RedBullu a javí sa takmer isté, že by sa mal z hosťovania v Renaulte vrátiť spať do „košiara červených býčkov". Výborné vzťahy Alonsa so Zakom Brownom však dávajú veľké nádeje, že svojho krajana a kamaráta dokáže pretlačiť na sedačku do renomovaného britského tímu.

Martin Trenkler;18at-atmosphere-02.jpg

Kto by však potom nahradil Daniela Ricciarda v RedBulle? „Býčky" poctivo stavajú svoju rezervnú základňu a nateraz to vraj vyzerá, že to bude mimoriadne talentovaný Pierre Gasly. Jeho odchodom by sa zasa uvoľnilo zaujímavé miesto v Toro Rosso. Pre koho? Kam pôjde Lando Norris, ktorého si chráni McLaren? Bude Lando druhým pilotom namiesto Vandoorna, alebo dostane čas a adaptuje sa najprv ako tretí pilot v piatkových voľných tréningoch?

Martin Trenkler;18at-sainz-01.jpg

Otázok je veľa a uhorková sezóna sa pomaly končí, ako sa končia letné dovolenky. Pravdepodobne najneskôr na Monze, začiatkom septembra, budeme poznať nové odpovede do tajničky F1 2019. Medzitým si však všetci môžeme krátiť čas na Slovakiaringu, kde sa tento víkend jazdí Veľká cena Slovenska a sľubuje aj výborné počasie a zábavu. Takže dovidenia tam.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri