Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

S Ogierom na tému škola, jedlo, prvé auto, či obľúbené miesto na dovolenku

Sunday, 03. 04. 2011 - 13:14, Katarína Ďurecová   

S Ogierom na tému škola, jedlo, prvé auto, či obľúbené miesto na dovolenku

Podobne ako Mikko Hirvonen, aj Sébastien Ogier poskytol počas portugalskej rally serveru wrc.com rozhovor, v ktorom odpovedal poväčšine na celkom netradičné otázky. Aké je Sébastienove obľúbené jedlo? Aké bolo jeho prvé auto? Ktorý predmet mu v škole išiel najviac a s ktorými to naopak až taká sláva nebola?

Aká je vaše obľúbené miesto na dovolenku?
Sébastien Ogier:
„Nový Zéland. Prvý krát som ho navštívil pred minuloročnou rally a bolo to absolútne úžasné. Precestoval som celý Severný ostrov, takže by som sa tam rád vrátil a videl niečo aj z Južného ostrovu."

Radek Vojtěchovský;img_9676.jpg

Aké je vaše obľúbené jedlo?
Sébastien Ogier:
„Tourtons du Champsaur. Je to jedlo, ktoré pochádza z môjho domovského regiónu neďaleko mesta Gap vo Francúzsku. Jedná sa o niečo ako vyprážané šišky alebo ravioli, ktoré môžu mať sladkú alebo pikantnú príchuť. Vyzerajú trošku ako malé vankúšiky a pravdepodobne nie sú veľmi zdravé, ale mám ich rád."

Je sobotný večer: ostanete doma alebo idete sa baviť von?
Sébastien Ogier:
„To záleží na mojej nálade, ale často sa mi stáva, že radšej ostávam doma. Keď cestujete tak často, tak si viac vážite čas, ktorý môžete stráviť doma."

Vladislav Maschl;img-3676-1.jpg

Aký bol najlepší moment vaše kariéry?
Sébastien Ogier:
„Cítim sa veľmi šťastný, pretože som zatiaľ počas mojej kariéry zažil niekoľko fantastických momentov, ale ak si mám vybrať len jeden, tak to pravdepodobne bude moje minuloročné víťazstvo v Portugalsku. Bolo to moje prvé víťazstvo a prišlo po troch dňoch veľkého boja, čo ho robí ešte viac uspokojujúcim."

Aké bolo vaše prvé auto?
Sébastien Ogier:
„Bol to Peugeot 106 a aby som bol presný jednalo sa o Peugeot 106 van, ktorý nemal žiadne zadné sedadlá. Myslím, že to bol klasický diesel - v každom prípade, ale to bolo extrémne pomalé auto."

Willy Weyens;ogier-144.jpg

Havaroval ste s ním?
Sébastien Ogier:
„Nie, práve naopak - dokázal som to auto opraviť a zlepšiť a predať ho. Pravdepodobne som z toho mal ešte nejaký menší profit. Už si to presne nepamätám, ale to auto mi slúžilo dobre."

V akom predmete ste bol v škole najlepší?
Sébastien Ogier:
„V matematike. V škole som bol celkom dobrý, ale vždy som skôr inklinoval k technickým ako k humanitným predmetom. Nebol som veľmi dobrý v cudzích jazykoch, čo je niečo, čo teraz ľutujem, lebo by sa mi to veľmi hodilo."

Monica Parisotto;ogier-ingrassia_1.jpg

Kto je tou poslednou osobou, s ktorou by ste chceli sedieť v lietadle pri návrate z Portugalska?
Sébastien Ogier:
Som celkom uvoľnený človek, takže mi je celkom jedno, vedľa koho sedím v lietadle. Venujem sa svojim vlastným veciam, takže to nikdy nie je problém."

Opíšte samého seba jedným slovom.
Sébastien Ogier:
„Kľudný."

Lukáš Hynek;jh7v4060.jpg

Vaša predpoveď pre sezónu 2011?
(Poznámka: Rozhovor sa uskutočnil pred koncom Rally de Portugal.)
Sébastien Ogier: „Myslím, že je potrebné počkať trochu dlhšie, kým uvidíme ako na tom kto je. Auta sú stále celkom nové, Švédsko a Mexiko boli špeciálnymi rally, takže sa nedajú brať ako príliš reprezentatívne vzorky. Myslím, že po Portugalsku toho budeme vedieť viac, ale dúfam, že to bude veľmi tesný súboj."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri