Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Športu vo Vsetíne vyšlo angažovanie mladého talentu

Tuesday, 23. 10. 2012 - 14:25, Miroslav Majláth   

RUFA Športu vo Vsetíne vyšlo angažovanie mladého talentu

Pred posledným podujatím českého seriálu sprintrally sme vás informovali o tom, že slovenský RUFA Šport sa na štart podujatia vo Vsetíne postaví s mladým, talentovaným jazdcom Mirom Jakešom a jeho spolujazdcom Igorom Norekom.


František Dušek;g5i0537-1.jpg

Spoluprácu na rýchlostných skúškach tejto talentovanej dvojici v rámci PSG - Partr Rally Vsetín robila spoločnosť Škoda Fabia S2000. „Chlapci odviedli veľmi pekný výkon. V prvých dvoch rýchlostných skúškach bolo vidieť, že sa s autom zžívajú, pričom im patrila najskôr štvrtá a následne šiesta priečka absolútneho poradia, potom však už jazdili vyrovnané časy. Výsledkom bolo štvrté miesto v rámci absolútneho poradia podujatia PSG - Partr Rally Vsetín. Som veľmi rád, že sme dali šancu mladému jazdcovi, ktorý je veľmi talentovaný. Očakávania tímu nielenže posádka potvrdila, ale dokonca v ťažkej konkurencii aj prevýšila, za čo by som sa im rád poďakoval, veď skončili ako druhí za vozidlami špecifikácie WRC a zároveň aj vo svojej triede,"  vysvetlil manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.

František Dušek;img-0522-1-1.jpg

„Verím tomu, že si našu spoluprácu ešte niekedy spoločne zopakujeme. Dúfam, že aj náš RUFA Šport Team Mira Jakeša a jeho spolujazdca Igora Noreka presvedčil, že sa snažíme byť profesionálnym rally tímom so všetkým čo k tomu patrí," ukončil rozprávanie Ľubomír Kleman.

František Dušek;img-3123-1-1.jpg

Slovenský RUFA Šport v tohtoročnej sezóne čaká ešte niekoľko súťaží. Nasledujúcou sa stane už začiatkom mesiaca Rally Bratislava, kde sa predstaví so stabilným jazdcom Grzegorzom Grzybom, ktorý sa už predčasne stal absolútnym majstrom Slovenska v rally. Následne to bude ešte jedno podujatie na Slovensku a potom sa RUFA Šport Team presťahuje opäť do susedných Čiech, kde ho čaká ešte niekoľko súťaží.

sponzori-2012.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri