Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport ukončí sezónu na Barborke Varšavskej

Thursday, 29. 11. 2012 - 20:22, Daniel Mandzi   

RUFA Šport ukončí sezónu na Barborke Varšavskej

Iba týždeň po poslednom slovenskom podujatí automobilového športu, ktorým bola Auto Show Slovakia Ring sa slovenský RUFA Šport Team, spoločne s absolútnym majstrom Slovenska v rally Grzegorzom Grzybom a vozidlom Škoda Fabia S2000 predstaví v poľskej Varšave.

Tibor Szabosi;67c0844-1.jpg

50. Rajd Barbórka v tomto roku oslavuje už neuveriteľné päťdesiate výročie svojho vzniku a tomu samozrejme podliehajú aj prípravy na poslednú rally súťaž v Poľsku. Pre súťažiacich pritom organizátor pripravil celkovo štyri merané úseky, ktoré nesú názvy: Cytadela, Služewiec, Bemowo a Karowa. Napriek tomu, že hovoríme o meraných úsekoch, na ktorých samozrejme bude súťažiacim aj meraný čas, Rajd Barbórka má byť v prvom rade show pre divákov, ale aj rally posádky a ich tímy. „Po zrušení posledných dvoch podujatí v Čechách sme hľadali nejaké podujatie, kde by sme ukončili sezónu. Najskôr to vyzeralo tak, že to bude na Auto Show Slovakia Ring, ale keďže máme poľského jazdca, rozhodnutie padlo na Varšavu. Grzegorz tu štartoval už niekoľkokrát a jeden krát sme sa tam predstavili spoločne aj s RUFA Šport Teamom. Verím tomu, že to bude pekná bodka za sezónou," povedal Ľubomír Kleman, manažér RUFA Šport Teamu.

Tibor Szabosi;co8c3085-6.jpg

50. Rajd Barbórka odštartuje v poľskej Varšave už počas nadchádzajúcej soboty 1.decembra 2012 o 8:00 dopoludnia. Prvú súťažnú posádku na cieľovej rampe uvidíme približne o 18:00 večer toho istého dňa.

Miro Majláth

Tibor Szabosi;67c1142-1.jpg

sponzori-2012-w-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri