Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT Team skúsi opäť prepísať históriu Rally Lubeník

Thursday, 11. 08. 2016 - 07:31, Public relations   

RUFA SPORT Team skúsi opäť prepísať históriu Rally Lubeník

Šesť štartov, päť víťazstiev. Taká je bilancia RUFA SPORT Teamu a jej posádky Grzegorz Grzyb - Robert Hundla na Rally Lubeník. Už o dva dni na nich čaká siedmy lubenícky štart.

 

Tibor Szabosi;gh7p0142-4.jpg

Počas uplynulého víkendu, na 25.Rajde Rzeszowski sa blysla posádka slovenského RUFA SPORT Teamu výborným výkonom, ktorý skončil tretím miesto absolútneho poradia v rámci podujatia zaradeného do majstrovstiev Európy FIA ERC. V Rzeszowe sa Grzegorz s Robertom predstavili divákom spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5, s ktorým mieria aj do Lubeníka.

Tibor Szabosi;gh7p9864-3.jpg

Treba otvorene povedať, že na lubeníckych rally tratiach sa posádke RUFA SPORT Teamu, štvornásobným absolútnym slovenským rally majstrom, v posledných piatich rokoch výnimočne darí. Rally Lubeník vyhrali absolútne už päť krát po sebe a preto sa okamžite natíska otázka. Podarí sa Grzegorzovi s Robertom vyhrať aj po šiestykrát v rade za sebou?

Jozef Pisch;1t1u7616-5.jpg

„Musím povedať, že táto myšlienka sa mi neskutočne páči. Ale všetci vieme, že rally šport vie byť poriadne nevyspytateľný. Nechcem nič privolávať, ale pri konkurencii, ktorá sa tento rok v Lubeníku podľa prihlášok zíde, stačí jeden defekt, alebo drobná technická porucha, či jazdecká chyba a na víťazstvo treba v tom momente zabudnúť. Verím však, že nás všetky neduhy budú obchádzať a našej posádke sa podarí opäť prepísať históriu Rally Lubeník. Nechajme sa prekvapiť," zhodnotil pre podujatím manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;c30i3370.jpg

VIII. Rally Lubeník odštartuje v dňoch 12. - 13.augusta 2016 ako štvrté kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2016. Štart súťaže je plánovaný na piatok (12.8.2016) o 18-tej hodine, kedy príde na rad slávnostné predstavenie súťažiacich. Cieľ súťaže je plánovaný na sobotu (13.8.2016) o 16:30 hodine, kedy privítame najrýchlejšiu posádku na cieľovej rampe.

Tibor Szabosi;h7p3472-6.jpg

RUFA SPORT Team, Miro Majláth

loga-rufa-2016.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri