Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT štartuje posezónne podujatia na Auto Show

Tuesday, 19. 11. 2019 - 17:00, Public relations   

RUFA SPORT štartuje posezónne podujatia na Auto Show

Osem víťazstiev z deviatich možných. Tak takáto bilancia sa podarila v rámci Auto Show doposiaľ iba jedinému tímu a to slovenskému RUFA SPORT Teamu a jeho súťažným posádkam.
 
Teraz nás čaká jubilejná, 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019. Zoznam prihlásených v tomto roku sľubuje nesmierne tesné a poriadne napínavé súboje, pričom štartové pole je doslova nabité vozidlami špecifikácie R5, či WRC a adeptov na víťazstvo je hneď niekoľko. Medzi nich samozrejme patrí aj posádka spomínaného RUFA SPORT Teamu, ktorú tvorí dvojica hrdiaca sa tohtoročným titulom vicemajstrov Slovenska v rally, čiže Grzegorz Grzyb a Jakub Wróbel. Samozrejme RUFA SPORT Team sa bude zo všetkých síl zabojovať aj v rámci jubilejnej 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019.

Michal Bobko;dsc3065.jpg

Podujatie Auto Show máme radi a máme tu neskutočnú bilanciu. Z deviatich možných pokusov naše posádky brali osem víťazstiev. Toto je myslím absolútny rekord čo sa slovenských rally podujatí týka a samozrejme by som bol nesmierne šťastný, keby sa našej posádke podarilo vyhrať aj v rámci jubilejného, desiateho ročníka. To však je dnes ešte vo hviezdach, tak nechcem predbiehať. Podstatné je to, že nás navštívia partneri a priatelia. Chceme sa im aj touto formou poďakovať za podporu, pohostiť ich a niektorých Grzegorz aj zvezie v Škode Fabia R5 s ktorou bojoval na súťažiach počas celej sezóny. Auto Show zároveň štartuje aj našu posezónnu sériu súťaží. Verím tomu, že všetko dopadne fajn a my, ale aj naši partneri budú spokojní,“ povedal pred podujatím manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;asf-4971-1.jpg

Podujatie 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 odštartuje ako posledné podujatie sezóny automobilových športov na Slovensku v aktuálnej sezóne. Stane sa tak na Slovakia Ringu v dňoch 21.- 22.11:2019. Kto sa stane víťazom tohto jubilejného ročníka sa dozvieme 22.11.2019 po 16:00 hodine.

Miro Majláth

Tibor Szabosi;asf-7446.jpg

Tibor Szabosi;lr8a0542.jpg

Tibor Szabosi;lr8a0437.jpg

Tibor Szabosi;lr8a0492.jpg

Tibor Szabosi;lr8a0443.jpg

loga-rufa-2019-autoshow.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri