Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport odviezol z Miskolca prvé víťazstvo tohtoročnej sezóny

Tuesday, 01. 04. 2014 - 20:46, Public relations   

RUFA Šport odviezol z Miskolca prvé víťazstvo tohtoročnej sezóny

Úradujúci absolútny Majster Slovenska v rally, slovenský RUFA Šport Team a jeho posádka Grzegorz Grzb - Robert Hundla na vozidle Škoda Fabia S2000 získal na podujatí Vredenstein 20. Miskolc Rally (28. - 30.3.2014) jedno víťazstvo a jedno druhé miesto.

Tibor Szabosi;h7p7622.jpg

Celkovo päťdesiatpäť bodov do priebežného hodnotenia slovenského šampionátu v rally si domov odviezol RUFA Šport Team po tom, čo v sobotnej, prvej etape úvodného podujatia seriálu Majstrovstiev Slovenska dojazdil na druhej priečke a v nedeľnej, čiže druhej etape bral víťazstvo. „V sobotu, v etape ktorá sa konala za tmy sme na druhej rýchlostnej skúške, ani nevieme kde, dostali defekt. Bolo to asi na siedmom kilometri dvadsať kilometrovej rýchlostnej skúšky. Až do cieľa sme išli na spomínanom defekte a stratili sme na konkurenciu, s ktorou sme bojovali o víťazstvo, takmer minútu. Nebiť toho defektu, myslím, že by sme boli zvíťazili aj v rámci prvej etapy. Je nám to ľúto, ale takýmto veciam sa na rally, kde stále ideme naplno, vyhnúť nedá. Rally v Miskolci bola pre nás novinka, trate boli dobré, pre nás však absolútne neznáme. Náš konkurent, s ktorým sme bojovali o víťazstvo je tu v Miskolci doma a trate pozná viac menej naspamäť, čiže mal určitú výhodu. Napriek tomu som veľmi spokojný, že sa nám ho v nedeľu podarilo na jeho domácich tratiach poraziť a vyhrať. Pri porovnaní víťazstiev na jednotlivých testoch sme síce prehrali 6:5, ale ako som už spomínal, pre nás bola Miskolc Rally úplne novou súťažou, kde sme ešte neštartovali a nebyť nešťastného defektu mohlo to dopadnúť aj lepšie. Chcem poďakovať RUFA Šport Teamu, ale aj mechanikom za perfektnú prípravu auta a divákom za podporu," opísal dianie na Rally Miskolc jazdec Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;h7p7772.jpg

Po úvodnom podujatí tohtoročnej sezóny, Vredestein 20. Miskolc Rally, sa úradujúci absolútny majstri Slovenska, posádka RUFA Šport Teamu, Grzegorz Grzyb - Robert Hundla delí s počtom päťdesiatpäť bodov o vedúcu priečku priebežného poradia slovenského šampionátu s posádkou Hadik - Kertész. „Defekty, či technické poruchy patria k rally športu, na tejto súťaži sme dostali defekt my, na druhej to môže byť niekto iný. S výkonom našej posádky som nadmieru spokojný. Grzegorz s Robertom dokázali, že patria medzi špičku v strednej Európe, vybojovali kopu bodov do priebežného hodnotenia a mne neostáva nič iné ako im za tento výkon poďakovať. Samozrejme moja vďaka patrí aj partnerom bez ktorých by sme tu dnes neboli. Dúfam, že na nasledujúcej súťaži budeme opäť bojovať o najvyššiu priečku, ale o tom je ešte veľmi skoro hovoriť, jedno je však isté, svoju kožu lacno nepredáme," zhodnotil manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman úvodnú súťaž sezóny.

Jozef Pisch;mg-0796-2.jpg

RUFA Šport Team a jeho posádku budú mať možnosť slovenskí diváci sledovať priamo v akcii začiatkom mesiaca máj na Raly Prešov.

RUFA Šport Team, Miro Majláth

rufa-loga-4.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri