Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport na Auto Show s najnovšou technikov na svete

Wednesday, 06. 11. 2013 - 13:11, Miroslav Majláth   

RUFA Šport na Auto Show s najnovšou technikov na svete

Posledné automobilové podujatie na Slovensku, Auto Show Slovakia Ring už klope na dvere. Okrem množstva súťažných posádok sa divákom tohto jedinečného podujatia predstaví aj trojnásobný absolútny majster Slovenska v rally, RUFA Šport Team s dvojicou jazdcov.

František Dušek;fdu-8354.jpg

Dvojica jazdcov v RUFA Šport Teame na jednom podujatí nie je nič nezvyčajné, technika, s ktorou sa na Auto Show Slovakia Ring 2013 popredný slovenský rally tím predstaví je viac ako excelentná.

Najväčšiu pozornosť divákov určite na štarte poslednej slovenskej rally súťaže bude pútať Tomáš Kostka, víťaz Auto Show Slovakia Ring 2012. Ten sa na štart postaví s vozidlom, ktoré ešte nikdy na Slovensku nesúťažilo. Bude ním Ford Fiesta WRC, vozidlo, ktoré patrí medzi najnovšie rally špeciály, doposiaľ pôsobiace iba v rámci svetových súťaží a na tohtoročnej Auto Show bude mať svoju slovenskú premiéru. „S týmto autom sme už mali možnosť jazdiť v tíme RUFA Šport na Kopnej 2013, kde sme vyhrali absolútne, na Rallye de France nás žiaľ vyradila z bojov porucha zavesenia už v druhej rýchlostnej skúške, musím však povedať, že to auto je neskutočné a už sa neviem dočkať štartu na Slovakia Ringu. Minulý rok sa mi tam veľmi páčilo, aj keď je toto podujatie zaradené iba ako voľné a jeho názov už napovedá, že má ísť o show, rýchlostné skúšky boli veľmi pekné. Som rád, že sa opäť vo farbách RUFA Šport môžem predstaviť slovenským divákom," vysvetlil Tomáš Kostka.

František Dušek;img-5412-2.jpg

Rovnako s najhorúcejšou novinkou zo sveta rally techniky sa predstaví aj trojnásobný úradujúci absolútny majster Slovenska Grzegorz Grzyb, ktorý vo farbách RUFA Šport Teamu predstaví Ford Fiesta R5. Tento rally špeciál rovnako ešte na Slovensku neštartoval a tak si na Auto Show Slovakia Ring 2013 budeme mať všetci možnosť vychutnať jeho slovenskú premiéru. „Som RUFA Šport Teamu vďačný za možnosť vyskúšať si novú R5-ku. V aute tejto špecifikácie som ešte nejazdil, ale čo sa mi dostalo do uší od kolegov, rally jazdcov je to auto, ktoré má neskutočne dobrý podvozok a brzdy sú vraj lepšie ako na novom WRC-ku. Určite pred Auto Show si na Slovakia Ringu urobím s týmto autom pár kolečiek, aby som sa s ním zžil. Na Auto Show som vyhral úvodné dva ročníky a rovnako sa o tento výsledok budem snažiť aj v tomto roku," opísal pred štartovné myšlienky Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;gh7p3166autosportfoto.jpg

„Za RUFA Šport môžem povedať iba jedno. Už v minulosti sme sa snažili slovenskému divákovi predstaviť najnovšiu techniku a rovnako to bude aj teraz. Samozrejme RUFA Šport je trojnásobným víťazom Auto Show Slovakia Ring a bol by som rád, ak by jeden z našich jazdcov vyhral aj teraz. Zároveň sa na tomto podujatí chceme poďakovať aj našim partnerom, ktorých sme sem pozvali, pričom sme pre nich pripravili nielen pohostenie, ale kto z nich bude mať záujem a okolnosti to dovolia, môže si vyskúšať aj sedadlo spolujazdca. Auto Show nás nikdy nesklamalo a určite tomu bude rovnako aj v tomto roku. Vidíme sa na Slovakia Ringu," dodal Ľubomír Kleman, manažér RUFA Šport Teamu.

Miro Majláth
RUFA Šport

loga-rufa-slovakiaring.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri