Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT do Lubeníku v pozícii šampióna

Thursday, 25. 06. 2015 - 12:32, Miroslav Majláth   

RUFA SPORT do Lubeníku v pozícii šampióna

Po výbornom výkone, ktorý predviedli počas uplynulého víkendu Grzyb s Hundlom na Rajde Kaszub, smeruje vedúca posádka slovenského šampionátu na VII. Rally Lubeník.


Jozef Pisch;0x8c7415-1.jpg

„Na Rajde Kaszub Gdansk sme sa, po krátkej prestávke, opäť dobre rozjazdili. V Lubeníku by sme radi zopakovali výsledok, rovnako ako v Poľsku aj na Slovensku nám aktuálne patrí prvá priečka a radi by sme ju udržali. V Lubeníku sa nám podarilo štyrikrát po sebe zvíťaziť a bolo by nádherné získať aj piate víťazstvo v rade. Vieme však, že to bude veľmi ťažké, na štart sa postaví celkovo osem vozidiel špecifikácie WRC a aj keď náš Ford Fiesta RS WRC patrí spomedzi nich medzi najnovšie, zárukou úspechu to nie je. Budeme však bojovať, tak ako sme zvyknutí od začiatku a následne uvidíme čo nám to prinesie," rozhovoril sa hneď v úvode Grzegorz Grzyb.

Jozef Pisch;1t1u2933-5.jpg

Potvrdiť súčasnú vedúcu pozíciu by chcel aj manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman: „Bol by som naozaj rád, ak by sa našej posádke podarilo dôjsť na niektorom z pódiových miest. Ak by sa im podarilo po piatykrát v rade Rally Lubeník vyhrať, bolo by to splnenie môjho tajného sna. Vyhrali sme v Egeri, aj v Prešove, prečo by sa to nemohlo podariť aj v Lubeníku. Táto súťaž je však oproti predchádzajúcim veľmi krátka, všetko sa rozhodne v priebehu šiestich hodín a preto sa na ňu treba naozaj dobre sústrediť. Stačí jedna väčšia kríza, či defekt a všetko môže dopadnúť inak ako by sme si všetci priali. RUFA SPORT Team však urobil všetko čo bolo v jeho silách, čaká nás ešte krátky test, aby sme do Lubeníku prišli perfektne pripravení. Dúfam, že sa našej súťažnej posádke bude dariť."

Jozef Pisch;0x8c8439-1.jpg

Podujatie VII. Rally Lubeník 2015 odštartuje ako tretie kolo slovenských rally majstrovstiev v dňoch 26.- 27.júna 2015. V rámci piatka je pre všetkých súťažiacich pripravené administratívne a technické preberanie, ale aj slávnostné predstavenie súťažiacich na štartovej rampe. Počas soboty prebehne samotná súťaž, ktorej štart je plánovaný na 12:00 hodinu a cieľ na 18:00 hodinu.

loga-eger-rally.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri