Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Rosina v kvalifikácii na 16. mieste

Saturday, 07. 05. 2016 - 21:31, Public relations   

Rosina v kvalifikácii na 16. mieste

V kvalifikácii 2. kola Blacpain GT Series Sprint Cup skončil slovenský pretekár Štefan Rosina na 16. mieste. Spolu s Holanďanom Jeroenom Bleekemolenom zdieľajú na legendárnom britskom okruhu Brands Hatch vozidlo Lamborghini Huracán GT3 vo farbách rakúskeho tímu Grasser Racing. Po Q1 figurovalo číslo 16 na 3. mieste, v Q2 im patrilo 10. miesto, ktoré zaručovalo postup do Superpole. V nej Bleekemolen zajazdil čas 1:23,979, čo stačilo na 16. miesto. „Auto sa oproti prvým pretekom v Misane zlepšilo, no stačilo to len na 16. priečku, s ktorou nemôžem byť úplne spokojný," povedal po kvalifikácii Štofi Rosina. „Zajtra to bude komplikované, štartujem Kvalifikačné preteky a v prvej zákrute to bude poriadne dramatické. Pôjdeme, čo to dá a uvidíme, čo sa nám podarí."

mg-5024-2-1.jpg

Kvalifikačné preteky sa začínajú v nedeľu o 13:05 SELČ a rozbehne ich Štefan Rosina. O 17:20 SELČ budú nasledovať Hlavné preteky, v ktorých Jeroena Bleekemolena v polovici hodinových pretekov vystrieda Štofi.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri