Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Rosina pokračuje s Lechner Racing School

Friday, 26. 02. 2010 - 14:05, Miroslav Majláth   

Rosina pokračuje s Lechner Racing School

Zimná prestávka bola pre Štefana Rosinu, tretieho jazdca minuloročnej sezóny značkového seriálu Porsche Mobil1 Supercup nadmieru hektická.



02-6.jpg

Okrem školských povinností v záverečnom ročníku Ekonomickej univerzity, Štefana zamestnávali počas zimnej prestávky hlavne rokovania so zástupcami tímov, ktoré sa ho snažili zlákať do svojich farieb. O tom, že sa nejednalo o nejaké druhoradé tímy hovorí aj fakt, že ponuky postupne prichádzali zo špičkových tímov seriálu DTM, z FIA WTCC, ale aj FIA GT1. Po mnohých rokovaniach s uvedenými tímami ako posledná prišla ponuka od majiteľa tímu s ktorým Štefan spolupracuje posledné tri roky a s ktorým dosiahol aj na minulo sezónnu bronzovú priečku v prestížnom seriáli Porsche Mobil1 Supercup, od Waltera Lechnera. Samozrejme sa jednalo o ponuku pokračovať v seriáli Porsche Mobil1 Supercup v spolupráci s Lechner Racing School.

04-2.jpg

„Počas zimného obdobia som mal toľko ponúk až som sa tomu sám čudoval. Všetky boli veľmi lákavé, ale na druhej strane aj veľmi nákladné. Nakoniec prišiel Walter Lechner s ponukou aká sa neodmieta a tak sme sa dohodli. Začiatkom tohto týždňa som už bol v Nemecku na takzvanom Shakedowne, kde sme trochu zabehli nové továrenské vozidlá Porsche určené pre túto sezónu. Teraz odlietam do Bahrajnu na predsezónne testovanie. Samozrejme o výsledkoch testovania, ale aj plánoch v nadchádzajúcej sezóne vás budeme informovať," zhodnotil situáciu Štefan Rosina.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri