Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Robo Šútor a dve tretie miesta z Ústeckej21

Wednesday, 29. 08. 2018 - 12:12, Public relations   

Robo Šútor a dve tretie miesta z Ústeckej21

Subaru Rally Team Komárno sa spoločne s jazdcom Róbertom Šútorom a Škodou Octavia predstavili v rámci predposledného kopcového víkendu v Ústí nad Orlicí.

 

Tibor Szabosi;c30i8351a.jpg

Podujatie Ústecká21 bolo pre Subaru Rally Team Komárno, ale aj jazdca Róberta Šútora opäť novinkou. Nielen preto, že Robo tu ešte nikdy neštartoval, ale aj kvôli faktu, že naposledy slovenský jazdci na tunajšej trati štartovali pred dlhými ôsmymi rokmi. Napriek tomu sa s nástrahami trate Robo Šútor perfektne vyrovnal a výsledkom boli dve tretie miesta v triede E1 do dvoch litrov.

Tibor Szabosi;asf-9556a.jpg

„Vôbec neľutujem, že som na toto podujatie išiel. Ústí nad Orlicí majú nádhernú trať, pričom jej povrch tvorí naozaj veľmi dobrý asfalt bez jediného výtlku. Samotná trať má síce iba 3650 metrov, ale tiahne sa nádherným lesom, je poriadne úzka a technická. Myslel som si, že asfalt bude viac šmýkať, ale to nebola pravda. Trať mi veľmi pripomínala Jankov vŕšok, s tým rozdielom, že tunajšia je o poznanie užšia a samozrejme neodpustí žiadnu jazdeckú chybu. V priebehu tejto sezóny, ktorá je pre mňa premiérová som pojazdil všetky trate na Slovensku, ale musím povedať, že tu je najlepší asfalt a trať je fakt nádherná. Auto fungovalo výborne, len mi v tej spleti zákrut odchádzali brzdy, ale dalo sa to vydržať. Som rád, že aj počasie sa umúdrilo a napriek tomu, že meteorológovia hlásili búrky, po oba dva dni sme súťažné jazdy absolvovali na suchej trati. Dúfam, že som nesklamal a podal dobrý výkon. Chcel by som aj touto cestou poďakovať za dôveru, ktorú do mňa vložilo vedenie Subaru Rally Teamu Komárno," zhodnotil po pretekoch Robo Šútor.

Tibor Szabosi;c30i9961a.jpg

Subaru Rally Team Komárno a Roba Šútora čakajú už o dva týždne ďalšie preteky. Tie sa budú konať neďaleko Zvolena, pod názvom Valtec Ostrá Lúka 2018. Tunajšiu trať už Robo pozná z minuloročnej sezóny, takže presne vie na čo sa tu môže tešiť. O tom si však povieme v samotnej správe tesne pred pretekmi.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri