Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák splnil Emilovi Horniačkovi pod Tatrami sen

Monday, 27. 05. 2024 - 14:03, Miroslav Majláth   

Robo Kolčák splnil Emilovi Horniačkovi pod Tatrami sen

Róbert Kolčák sa ukážkovo zhostil úlohy ambasádora 51. Liqui Moly Rallye Tatry 2024, keď s Emilom Horniačkom, Škodou Fabia RS Rally2 a Chooligan Racing Teamom toto podujatie absolútne vyhral.

 

T. Szabosi;jm1a1080-2.jpg

Počas 51. Liqui Moly Rallye Tatry 2024 sa Robert Kolčák napriek tomu, že štartoval v Poprade úplne prvýkrát zhostil úlohy ambasádora podujatia. Túto poctu však nenechal Robo iba na papieri, ale pre organizátorov aj aktívne „zamakal“. Do Popradu dotiahol Štefana Svitka, jedného z našich úspešných dakaristov, či Erika Caisa, výborného českého rally jazdca, ktorý sa navyše predstavil v úlohe predjazdca, ale aj známeho youtubera a stand-up komika Dávida Matejíčka známejšieho pod pseudonymom Koza Bobkov.

T. Szabosi;jm1a0934-1.jpg

Samozrejme popri tomto všetkom sa Robo aktívne zapojil aj do súbojov v rámci druhého kola Medzinárodných Majstrovstiev Slovenska v rally 2024. A veru zapojil sa viac než dobre, keď mu spoločne so spolujazdcom Emilom Horniačkom už od prvého testu patrilo miesto v TOP3 najrýchlejších. Toto všetko sa zmenilo po treťom teste, keď sa Robo s Emilom dostali na prvé miesto absolútneho poradia. Túto pozíciu následne neopustili a dojazdili na absolútne prvom mieste až do cieľa.

T. Szabosi;jm1a2702.jpg

„Bola to pekná súťaž a mňa teší, že som mohol organizátorom pomôcť ju čo najviac spropagovať a dotiahnuť spomínaných ľudí do Popradu. Čo sa týka samotnej súťaže, všetko fungovalo ako malo a mne sa spoločne s Emilom išlo fakt veľmi dobre.

T. Szabosi;jm1a1592-1.jpg

Potom ale prišiel ten koniec, čo bol poriadny masaker. Presne pred štartom posledného meraného úseku totiž prišla poriadne silná búrka. Samozrejme, že sme mali obuté slicky a navyše pred nami stála výzva bojovať o prvenstvo. Takú divočinu a toľko krízoviek čo sme riešili na rýchlostnej skúške, to som ešte nezažil a ďakujem tam hore, že sme to dotiahli až do cieľa.

T. Szabosi;jm1a2720.jpg

Podarilo sa nám vyhrať a mne sa navyše podarilo splniť Emilovi jeho životný sen, vyhrať absolútne v Poprade. Emil má na svojom konte množstvo víťazstiev, aj majstrovských titulov, ale ešte nikdy sa mu nepodarilo stáť na najvyššom stupienku u neho doma, v Poprade. Tak teray to zažil a ja som šťastný aj za neho. Vďaka patrí organizátorom, ľuďom čo prišli na rally, bolo ich naozaj veľmi veľa. Bolo to skvelé podujatie. Rád by som poďakoval aj všetkým partnerom Chooligan Racing Teamu, mechanikom za prípravu auta, fanúšikom a mojej rodine,“ zhodnotil Robo Kolčák po prejazde cieľovou rampou.

T. Szabosi;jm1a4065.jpg

Roba s Emilom teraz čaká voľný víkend a následne štart v rámci poľskej súťaže Valvoline Rajd Malopolski 2024.

Miro Majláth

T. Szabosi;jm1a4045-1.jpg

T. Szabosi;asf72694-4.jpg

T. Szabosi;20240523-174809-1.jpg

Chooligan Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri