Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák so Zuzanou Lieskovcovou sa vracajú do Prešova

Monday, 24. 06. 2024 - 14:09, Miroslav Majláth   

Robo Kolčák so Zuzanou Lieskovcovou sa vracajú do Prešova

Tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2024 sa bude konať v Prešove aj s posádkou Róbert Kolčák – Zuzana Lieskovcová.

 

M. Bobko;760a8720.jpg

Spomínaná dvojica už z Prešova v tomto roku odchádzala s absolútnym víťazstvom. Stalo sa tak v rámci 2. Rally Cemjata 2024, ktorá bola súčasťou MiniRally Cupu. Teraz sa vracia posilnená o novú techniku, Škoda Fabia RS Rally2, s ktorou už vybojovala víťazstvo na 51. LIQUI MOLZ Rallye Tatry 2024.

T. Szabosi;jm1a1592-1.jpg

„Do Prešova, na tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2024 sa už spoločne so Zuzanou tešíme. Aktuálne nám patrí prvenstvo v medzinárodných a národných majstrovstvách, ako aj v kategórii 4WD, ale aj triede 2. Verím, že aj v Prešove sa nám bude dariť a pripíšeme si na svoje konto ďalších kopec bodov. Naša Škoda Fabia RS Rally2 prešla po smolnej súťaži Rajd Malopolski, kde sme museli odstúpiť kompletnou kontrolou a je pripravená zvládať ďalšie súťaže.

T. Szabosi;jm1a2482-1.jpg

Viem však, že to vôbec nebude ľahké, na tratiach budeme bojovať nielen proti Fordu Fiesta RS WRC a bratmi Melichárekovcami, ale aj legendou slovenského rally športu, domácim Igorom Drotárom, ktorý sa na majstrovské rally trate vracia po dlhšej dobe. Už na Rally Cemjata dokázal, že napriek pauze vie byť veľmi rýchly, hlavne na domácich tratiach a teraz sa na štart postaví so špičkovou Škodou Fabia Rally2 evo. My si však veríme a nič našim súperom nedarujeme,“ povedal pred podujatím Róbert Kolčák.

T. Szabosi;jm1a4020.jpg

27. Rally Prešov 2024 odštartuje v dňoch 28. – 29.6.2024 ako tretie kolo tohtoročného slovenského rally šampionátu. Organizátor pre takmer šesťdesiatku súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke takmer stoosemdesiat kilometrov, pričom v tomto počte je už započítaných aj sedemdesiatštyri meraných kilometrov. Tie budú rozdelené do ôsmych známych rýchlostných skúšok, ktoré sa budú konať pod názvami Zlatá Baňa, Lúčina, Abranovce a Červenica.

M. Bobko;760a9295.jpg

Súťaž bude jednoetapová, rozdelená do štyroch samostatných sekcií. Prvá rýchlostná skúška 27. Rally Prešov 2024 odštartuje v sobotu (29.6.2024) o 9:33 hodine a cieľ súťaže je naplánovaný v rovnaký deň od 15 hodiny 55 minúty.

Miro Majláth

Chooligan Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri