Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák s Emilom Horniačkom pred štartom na Rajd Rzeszowski 2024

Tuesday, 06. 08. 2024 - 07:47, Miroslav Majláth   

Robo Kolčák s Emilom Horniačkom pred štartom na Rajd Rzeszowski 2024

Slovenský rally šampionát sa opäť sťahuje do zahraničia a s ním aj posádka slovenského Chooligan Racing Teamu, Robo Kolčák a Emil Horniaček.

 

T. Szabosi;jm1a8137.jpg

Podujatie Rally Rzeszow bolo do slovenského rally šampionátu zaradené už veľakrát. Róbert Kolčák ho mal absolvovať už v minuloročnej sezóne, nakoniec však absolvoval iba jednu rýchlostnú skúšku. Po nej mu auto začalo horieť a tak súťaž nedokončil.

T. Szabosi;jm1a0738-1.jpg

„No nie sú to celkom dobré spomienky, ale aj takúto podobu má niekedy motoršport, Priznávam, že najskôr som ani Rally Rzeszow v tomto roku nechcel ísť, ale teraz sa už do Rzeszowa teším. Táto súťaž má akúsi osobitú atmosféru, je tu neskutočná divácka kulisa a nádherné, aj keď poriadne rýchle rýchlostné skúšky,“ povedal v úvode Róbert Kolčák.

T. Szabosi;jm1a6920-3.jpg

MARMA 33. Rajd Rzeszowski 2024 odštartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty. Nielen Roba s Emilom, ale aj ďalších viac ako deväťdesiat posádok čaká náročná dvojetapová súťaž. Jej štart bude už vo štvrtok podvečer (8.8.2024), keď bude slávnostné predstavenie súťažiacich na štartovacej rampe. V poľskom Rzeszowe je táto ceremónia navštevovaná naozaj neskutočným počtom fanúšikov. Po tomto krásnom úvode čaká počas piatku a soboty (9. – 10.8.2024) súťažné posádky absolvovanie trate, ktorej celková dĺžka dosahuje takmer päťstosedemdesiat kilometrov. V tomto počte samozrejme zahrnutých aj stopäťdesiatjeden „ostrých“ kilometrov, pričom tieto sú rozdelené do jedenástich rýchlostných skúšok. Štart súťaže je naplánovaný na piatok od 12:30 hodiny a na cieľovej rampe privítame prvú posádku v sobotu od 17:30 hodiny.

T. Szabosi;asf76203-4.jpg

„Do súťaže nastupujeme so Škodou Fabia RS Rally2, ktorých tu bude hneď niekoľko, čo ma veľmi teší. Poľskí jazdci sú veľmi rýchli a po Rally Košice to bude pre nás zase dobré porovnanie, pričom teraz budú oni vo výhode a na svojom domácom ihrisku. Zároveň to pre nás bude riadna rozcvička pred našim ďalším podujatím, ktorým nie je nič iné ako legendárna Barum Czech Rally Zlín, podujatie zaradené do európskeho rally šampionátu. Som rád, že si zase vyskúšam nové trate, čo ma vždy neskutočne priťahuje. Ďakujem partnerom Chooligan Racing Teamu za pomoc a podporu. Ideme do toho,“ doplnil Robo Kolčák.

T. Szabosi;jm1a8131-1.jpg

O tom, ako sa Robovi Kolčákovi a Emilovi Horniačkovi a ich Škode Fabia RS Rally2 darilo na podujatí MARMA 33. Rajd Rzeszowski 2024 darilo vás budeme informovať po víkende.

Chooligan Racing Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri