Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák pozýva fanúšikov na štart domácej rely

Thursday, 17. 10. 2024 - 17:24, Public relations   

Robo Kolčák pozýva fanúšikov na štart domácej rely

Rodeného Martinčana, ktorý sa priženil na Liptov, čaká počas posledného októbrového víkendu vrchol jeho doterajšej súťažnej kariéry.

Posledný októbrový víkend bude sviatkom pre všetkých fanúšikov automobilových súťaží na Slovensku. V severozápadnej časti podtatranskej kotliny sa uskutoční 12. ročník Rally Liptova na ktorom sa stretne prakticky celá slovenská špička jazdiaca rely. Chýbať medzi nimi nebude ani Róbert Kolčák, ktorý v aktuálnej sezóne bojuje o národné tituly hneď na niekoľkých úrovniach. „Mám veľkú radosť, že prvýkrát v histórii tohto športu sa slovenské finále bude jazdiť práve v tomto priestore. Sú to pre mňa domáce preteky. Veľmi sa na to teším a chcem pozvať všetkých fanúšikov zo širokého okolia, aby si to prišli s nami spoločne užiť,“ neskrýva nadšenie a zápal pre tento vzrušujúci šport rodák z Martina.

T. Szabosi;jm1a9081.jpg

To, ako vážne berie Kolčák tento motoristický sviatok potvrdzuje skutočnosť, že pred súťažou vymenil techniku za tú najmodernejšiu v danej kategórii. „Na výsledku mi veľmi záleží a preto sa snažím čo najlepšie pripraviť po každej stránke. Staršiu Škodu Fabia R5 som preto vymenil za najmodernejšiu Škodu Fabia RS Rally2. Pokiaľ viem, sme tak na Slovensku prvým súkromným tímom, ktorý túto modernu techniku vlastní. Veľkú zásluhu na tom, že sa to podarilo, ma Roman Kresta, ktorému sa chcem aj týmto poďakovať,“ vraví pilot Chooligan Racing Teamu, ktorý je prekvapením aktuálnej sezóny a ktorý na Liptove môže potvrdiť titul absolútneho vicemajstra Slovenska. To je v prvej kompletnej domácej sezóne skvelý výsledok! „Osobne si ešte viac vážim titul v medzinárodne uznávanej Triede 2, ktorý mám na dosah v oboch národných šampionátoch,“ dodáva úprimne Robo Kolčák. Doplňme, že otvorený ostáva ešte súboj o titul MSR v kategórii vozidiel s pohonom všetkých kolies, kde práve Liptov rozhodne, či Kolčák skončí prvý, alebo druhý. V neposlednom rade môžeme spomenúť aj súťaž na úrovni MRC (Motorsport Rally Cup), kde Robo taktiež mieri za titulom.

M. Bobko;760a9295.jpg

Do súťaže, ktorá štartuje v piatok 25. októbra podvečer slávnostným štartom na námestí v Liptovskom Mikuláši, nastupuje Robo Kolčák so spolujazdcom Julom Lapdavským.

T. Szabosi;jm1a7888-1.jpg

„Usporiadatelia pripravili nádherné trate a vyzerá to, že im bude priať aj počasie. Čo je pre fanúšikov dobrá správa. Celý tím na čele s Mariánom a Petrom Buschbacherovcami odviedli v príprave kvalitnú prácu a som rád, že som im mohol byť aspoň trochu nápomocný. Vďaka takýmto skvelým ľuďom náš šport znova ožíva a je schopný pritiahnuť na Slovensko aj zahraničné posádky. Zaželajme si teda pred štartom, aby súťaž dobre dopadla a bola spoločnou oslavou motoristického športu u nás,“ dodáva Róbert Kolčák.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri