Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Reakcia na príspevok k článku

Wednesday, 11. 05. 2011 - 13:53, T. Szabosi   

Reakcia na príspevok k článku

Chcel by som sa vyjadriť, aj keď nerád k príspevku Maťa Konôpku zo dňa 8. 5. 2011 o 23:47 hod. k článku "Úspešný víkend na Hungaroringu", ktorý sa týka mojej osoby.

Maťo pred tým než si začal písať tento príspevok mal si sa pozrieť do zrkadla a opýtať sa toho oproti sebe či ti to stojí za to takto sa strápniť. Maťo ja ťa moc nemusím, pretože už svojim pohľadom neveštíš nič dobré. Si zaujímavý človek keď si nazval slovenských pretekárov rozprávkármi a fašírkármi. Týmto výrokov si si poštval ešte viac motoristov proti sebe než si mal. Ale ako ťa poznám máš to v paži. Inak máš pravdu, že mi si na závodoch upečieme klobásky aj fašírky, lebo pre mňa sú závody relax a to patrí k tomu. Veľmi obhajuješ že tvojmu otcovi nejde o to aby sa stal majstrom slovenska. Prečo podľa teba jazdil slovenskom majstráku v Maďarsku so Saleenom? Keď napísal cez média, že už so Saleenom nepôjde. Zlikvidoval na slovensku DTM aby si otvoril ľahšiu cestu k neprekonateľnosti. To že to urobil si pekne nasr.. na hlavu medzi motoristami.

Petr Frýba;fryb0526.jpg

Ozaj prečo sa prihlasuješ s tou tzv. Cup-ovkou do triedy do 3500. Si si istý ze nemáš auto nad 3500? Takže ani ty nejdeš po titule majster slovenska? Jazdíš tam sám z dvoma Čechmi ale asi to tak musí byť a určite ti to vyhovuje. Už horšie než je to teraz v slovenskom motoristickom športe to byť nemôže. Vďaka super ročenke, ktorú si vytvorilo pár jednotlivcov. Maťo netreba sa báť, keď sa tvoj otec na to vykašle. Možno to pôjde lepším smerom ako doteraz zapamätaj si jedno: Nikto nie je nenahraditeľný. Ani tvoj otec, ani ty, ani ja. Život ide ďalej. Najkrajší darček pre motoristov pre rok 2012 bude, keď od 1.1.2012 sa zvýši poplatok za licenciu o 200% SAMS z 5.5.2011/=780€.

 Rudolf Machánek



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri