Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rallye Tatry odštartuje už o niekoľko dní

Tuesday, 14. 07. 2015 - 09:30, Public relations   

Rallye Tatry odštartuje už o niekoľko dní

AOS klub Poprad v spolupráci s mestom Poprad a SAMŠ finišujú v príprave pretekov Rallye 

Tatry, (24. - 25. júla) ktoré sú zaradené do seriálu Majstrovstiev Slovenska v rally (MSR), Majstrovstiev Slovenska v rally historických automobilov, Slovenského rally pohára (SRP) a  novej klasifikácie, tzv. Rally Legend. Ich súčasťou je aj Rallyškola a zároveň ide o národné podujatie s povolenou zahraničnou účasťou.

Jozef Pisch;0x8c0886.jpg

Koho uvidíme na štarte

Prihlásiť sa na 42. ročník Rallye Tatry mali súťažné posádky a ich tímy možnosť do nedele 12. júla. Do tohto termínu sa prihlásilo spolu 66 posádok, ktoré budú súperiť o body a o víťazné poháre do seriálu MSR, SRP a Rally Legend.

Jozef Pisch;0x8c4934-3.jpg

Diváci sa môžu tešiť na sedem vozidiel špecifikácie WRC, ktoré budú pilotovať jazdci ako Grzegorz Grzyb (Ford Fiesta RS) - aktuálny majster Slovenska, Tomáš Ondrej (Škoda Fábia WRC) - víťaz Rallye Tatry z roku 2012, Jaroslav Melichárek (Ford Fiesta RS) - víťaz z roku 2013, Jozef Béreš (Mini countryman WRC) - víťaz z roku 2014 a Igor Drotár (Citroen DS 3 WRC) - víťaz z roku 1997. Spomínanú päticu dopĺňa Mário Csente na Subaru Impreza WRC a Tomáš Kukučka takisto na Subaru Impreza WRC.

Jozef Pisch;0x8c0980.jpg

Z podtatranských posádok sa okrem iných aj svojim priateľom a fanúšikom predstavia bratia Jozef a Michal Vallušovci na Renaulte Clio, posádka Martin a Ján Dudžákovci na Škode 130 LR, Michal Leško - Nikola Jankulíková na Renaulte Mégane, Martin Stoklas - Anton Volák na WV Polo a Pavel Kravárik - Miroslav Reľovský na WV Golf I. Zo spolujazdcov to bude Slavomír Harabín, ktorý bude navigovať Vladimíra Hanuša vo vozidle Mitsubishi EVO X a Emil Horniaček Petra Gavláka na Mitsubishi EVO IX.

Tibor Szabosi;0y2a2491.jpg

Súťažné pole nám vďaka voľnému termínu rely v Poľsku spestrí osem súťažných dvojíc od našich susedov spoza severnej hranice. Svoje majstrovstvo sa nám vo svojej premiére na Slovensku chystá ukázať nórska dvojica Petter Kristiansen - Ole Kristian Brennum. Súťažiť budú za slovenský tím KM Racing Slovakia na Mitsubishi EVO IX.

Jozef Pisch;0x8c4566-2.jpg

Divácka súťaž

Organizátori pripravili pre svojich fanúšikov hlasovaciu súťaž o najsympatickejšiu posádku Rallye Tatry 2015. Bližšie informácie o podmienkach hlasovania sú zverejnené na oficiálnej stránke podujatia Rallye Tatry v sekcii Súťaž.

Jozef Pisch;0x8c4899-3.jpg

Traja vyžrebovaní fanúšikovia získajú vecné ceny od firmy IGI auto. Naprázdno neodíde ani víťazná posádka v hlasovaní fanúšikov. Po skončení hlasovania im bude dodatočne odovzdaný pohár s podtitulom - Najsympatickejšia posádka Rallye Tatry 2015.

Tibor Szabosi;h7p3119-5.jpg

Slavomír Petrus
Tlačový tajomník
Rallye Tatry 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri