Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RALLY4NOW bude slúžiť divákom aj na Rally Košice

Tuesday, 11. 08. 2015 - 20:41, Public relations   

RALLY4NOW bude slúžiť divákom aj na Rally Košice

Predstavujeme vám skvelú aplikáciu pre fanúšikov rally - RALLY4NOW, ktorej partnerom na Slovensku je Rally komisia SAMŠ. Táto aplikácia prináša slovenskému fanúšikovi všetky informácie ktoré potrebuje vedieť pred samotným pretekom ako aj aktuálne dianie na rýchlostných skúškach.

Ešte pred začiatkom rally si môžete pomocou sprievodcu v aplikácii RALLY4NOW prezrieť v interaktívnej mape všetky trate s umiestnením diváckych miest a časovým harmonogramom rýchlostných skúšok. Fotky diváckych miest vám uľahčia výber kam sa vydať a vidieť napínavý súboj posádok. V spolupráci s bezplatnou navigáciou Waze vás aplikácia odnaviguje na vami zvolené divácke miesto, pričom rešpektuje uzávierky ciest kde prebiehajú rýchlostné skúšky. Navigovanie je takto veľmi jednoduché a dostanete sa k nemu priamo bez blúdenia v uzávierkách.

autosportfoto-1-1.jpg

Počas preteku sledujete s RALLY4NOW aktuálny priebeh rally NAŽIVO. RALLY4NOW zobrazuje aktuálne časy posádok po prejdení cieľa a navyše krátke informácie o aktuálnom diani na trati, alebo správy o posádkach.

Výsledky svojej obľúbenej posádky na každej RS môžete graficky porovnávať so súpermi alebo analyzovať kde vaša posádka získala či stratila čas na súperov.

autosportfoto-2.jpg

Užívajte si ju, či už ste priamo na preteku alebo doma a ako príjemné spestrenie času medzi rally sledujte video reportáže a onboardy v sekcii Média.

Aplikácia RALLY4NOW je k dispozícii pre smartfóny Apple alebo Android a stále si ju môžete stiahnuť ZADARMO na adrese www.rally4now.com/sk.

rally4now.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri