Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Vranov 2023 - spustené prihlasovanie

Monday, 26. 06. 2023 - 18:08, T. Szabosi   

Rally Vranov 2023 - spustené prihlasovanie

Dnešným dňom boli zverejnené Zvláštne ustanovenia súťaže a zároveň aj spustené prihlasovanie sa na 5. ročník Rally Vranov 2023.

Vranov nad Topľou, 26. júna 2023 – Dlhých osemnásť rokov čakal Vranov na návrat do kalendára Majstrovstiev Slovenska automobilových súťaží (MSR). Deň „D“ nastane 21. – 22. júla 2023, kedy 5. ročník Rally Vranov štartuje ako štvrté podujatie slovenskej sezóny MSR. Súbežne vo Vranove uvidíme národný šampionát historikov, Slovenský rely pohár (SRP), Trofej pravidelnosti, Regionálny pohár, RallyLegend a Rallyškolu.

banner-3.jpg

„Máme veľkú radosť, že Vranov sa po rokoch znova vracia do kalendára Majstrovstiev Slovenska a vynasnažíme sa urobiť všetko preto, aby sme nesklamali vložené očakávania,“ vraví Julius Súčik ml. Vranovskí usporiadatelia sa o miesto v kalendári uchádzali už niekoľko rokov organizovaním na nižšej úrovni. „Veľa sme sa naučili na vlastných chybách. Veríme, že dokážeme obhájiť našu pripravenosť. Ďakujeme všetkým, ktorí nám v tomto pomáhajú a podporujú nás. Veľmi si to vážime.“

harmonogram-1.jpg

Usporiadatelia do piateho ročníka pripravili jednoetapovú súťaž s dvoma meranými úsekmi. Tie sa pôjdu v troch sekciách, čo znamená šesť rýchlostných skúšok o dĺžke 61,5 kilometra. Táto vzdialenosť je rozhodujúca aj pre udelenie koeficientu, ktorým je pre Vranov koef. 3. Hlavná súťaž MSR má spolu s prejazdami 327 km a celá súťaž sa pôjde na pevnom povrchu, asfalte.

banner2-1.jpg

Slávnostný štart súťaže bude v centre Vranova nad Topľou v piatok 21. júla o 18.30 hod. Víťazov spoznáme o deň neskôr na rampe približne o 17-tej hodine. Riaditeľstvo súťaže, vrátane tlačového strediska, bude v Mestskej športovej hale. Servis na tradičnom mieste v Priemyselnom parku Ferovo. Oficiálna informačná tabuľa je na Sortity, heslo: RALLYVRANOV2023.

logorallyvranov2023.jpg

Prihlasovanie do súťaže je možne už od dnes na stránke www.sams-asn.sk

Zvláštne ustanovenia



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri