Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Rally Islas Canarias s Kopeckým, Breenom aj Kubicom

Wednesday, 13. 03. 2013 - 09:58, Zdenka Frývaldská   

Rally Islas Canarias s Kopeckým, Breenom aj Kubicom

Začiatkom týždňa bol zverejnený zoznam prihlásených na Rally Islas Canarias El Corte Inglés. Obsahuje posádky zo všetkých susedných krajín Slovenska.

 

Vladislav Maschl;dsc-3788.jpg

Tretie kolo ERC 2013 sa bude odohrávať na španielskom ostrove Gran Canaria od 21. do 23. marca. Organizátori pripravili pre posádky 14 rýchlostných skúšok rozdelených do dvoch dní o meranej vzdialenosti 246,34 km, ktoré tvoria 33% celej trate. Preteky odštartujú slávnostným predstavením posádok už vo štvrtok večer, pričom do svojej prvej rýchlostnej skúšky odštartujú v piatok ráno pred ôsmou hodinou. Vyhlasovanie výsledkov prebehne v sobotu večer o 18:15 hod.

Vladislav Maschl;dsc-3573.jpg

Preteky sú zaradené do FIA European Rally Championship, Spanish Tarmac Rally Championship, Canarian Rally Championship a Las Palmas Rally Championship. Prihlásilo sa na nich 30 posádok ERC, medzi ktorými nechýba obhajca minuloročného víťazstva Jan Kopecký či ďalší český jazdec Antonín Tlušťák. Ohroziť sa ich budú snažiť Craig Breen, Daniel Oliveira, Luis Monzon a Robert Kubica, ktorí odštartujú hneď za ním. Z ďalších pretekárov spomenieme ukrajinského jazdca Tamrazova, Rakúšana Aignera či Maďara Puskadiho. Celý zoznam prihlásených nájdete na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri