Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Rally Islas Canarias 2016 - Lukyanuk víťazí

Saturday, 12. 03. 2016 - 18:08, Martin Paľov   

Rally Islas Canarias 2016 - Lukyanuk víťazí

Kontinentálny šampionát zvyčajne začínal začiatkom januára v Rakúsku, ale v tejto sezóne bola Internationale Jännerrallye zrušená a úvod šampionátu sa mal uskutočniť v Lotyšsku. Pre nedostatok snehu bola však súťaž preložená na septembrový termín. Sezónu teda otvára Rally Islas Canarias, ktorá sa ide už tento víkend.

Oficiálne stránky

Priebežné výsledky

Víťazom Rally Islas Canarias 2016 sa stáva Alexey Lukyanuk, druhý Kajetan Kajetanowicz + 32,7, tretí Luis Monzón Artilles + 1:51,4.

Výsledky:

vysledky.png

Hoci Mads Ostberg viedol od prvej RZ dnešnú etapu, v RZ7 sa nevyhol chybe a so svojim vozidlom havaroval. Do čela dnešnej etapy sa teda dostal Kajetan Kajetanowicz ktorý je priebežne na prvom mieste, naseldovaný druhým Alexeyom Lukyanukom. Tretie miesto si dnes vybojoval Robert Consani.

Priebežné výsledky po prvej etape:

1-etapa.png

Ako prvá prišla na rad kvalifikácia, s ktorou si najlepšie poradila hosťujúca hviezda v šampionáte ERC, jazdec M-Sportu v majstrovstvách sveta v rally Mads Ostberg, ktorý bol len o necelé dve desatiny rýchlejší ako druhý Alexy Lukyanuk. Na tretej priečke skončil Kajetan Kajetanowicz.

Výsledky kvalifikácie:

kvalifikacia.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri