Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Bratislava zrušená

Friday, 02. 11. 2012 - 12:56, Daniel Mandzi   

Rally Bratislava zrušená

Návrat automobilovej súťaže do slovenskej metropoly nebude ani tohto roku skutočnosťou. Problémy s finančným zabezpečením prinútili organizátora Škoda Rally Bratislava tento ročník doslova za päť minút dvanásť odvolať.

 

Jozef Pisch;1t1u3837.jpg

„Z dôvodu odstúpenia generálneho partnera je XVI. ročník Rally Bratislava zrušený. Pre vysoký dátum bolo toto rozhodnutie pre nás likvidačné a aj napriek nadľudskému úsiliu, ktoré sme v posledných dňoch pre záchranu podujatia vyvinuli, musíme súťaž zrušiť. Všetky povolenia na trate organizátor udelené má - tieto budú zverejnené na webovej stránke - www.ba-rk.sk. Všetky vklady a uhradené finančné prostriedky budeme vracať priebežne do tridsiatich dní od plánovaného dátumu konania súťaže, teda do 10. 12. 2012," znie vyjadrenie predsedu organizačného výboru Viktora Marušáka.

Jozef Pisch;1t1u3011.jpg

Zrušením Škoda Rally Bratislava prišlo DMACK Tyres RALLY - Majstrovstvá Slovenska 2012 o posledné tohtoročné meranie síl. V platnosť by malo vstúpiť poradie šampionátu po košickej rally, ktorému vládli poliaci Grzegorz Grzyb a Kajetan Kajetanowicz pred Igorom Drotárom s Vladom Bánocim.

Jiří Dokulil, tlačové stredisko Rally Bratislava



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri