Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Rally Australia s Meekom, ale bez Sorda

Tuesday, 13. 08. 2013 - 11:27, Zdenka Frývaldská   

Rally Australia s Meekom, ale bez Sorda

Desiate kolo svetovej rally WRC sa presne o mesiac uskutoční v Austrálii. Stagnujúceho Daniho Sorda nahradí v Citroene Kris Meeke.

 

Vladislav Maschl;dsc-4564.jpg

Britský pilot Kris Meeke na Rally Finland dokázal, že má na to, aby sedel vo vozidle špecifikácie WRC. Ukázal vysokú motiváciu spojenú so skvelým výkonom. Práve podobné slová použil na chválu Meeka, jeho nový šéf, Yves Matton, ktorý sa rozhodol, že jazdec sa predstaví aj na Rally Australia. Rozhodnutie prišlo týždeň po skončení fínskej rally.

Vladislav Maschl;dsc-3891-1.jpg

Kris Meeke sa vo Fínsku pohyboval na piatom mieste, no vypadol z neho, keď v predposlednej rýchlostnej skúške havaroval. Pred Sordom mal však až 3-minútový náskok. "Je ťažké robiť takéto rozhodnutia, ale niekedy musíte niečo zmeniť, aby ste vrátili tím do úspešného obdobia. Rozhodli sme sa Daniho Sorda nahradiť Krisom Meekom. Verím, že nám to pomôže ísť správnym smerom, teda k víťazstvu", vysvetlil Matton svoje rozhodnutie.

kris-meeke1.jpg

Brita táto informácia samozrejme veľmi potešila. "Je to pre nás neuveriteľná príležitosť zúčastniť sa rally ako súčasť Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu spolu s Mikkom a Jarmom. Sme odhodlaní urobiť všetko pre to, aby sme patrili medzi najlepších", povedal Meeke.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri