Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Raikkonen: „Vedel som, že to bude ťažká sezóna“

Wednesday, 10. 11. 2010 - 23:35, Katarína Ďurecová   

Raikkonen: „Vedel som, že to bude ťažká sezóna“

Kimi Raikkonen priznal že to, ako prebiehala jeho prvá sezóna v majstrovstvách sveta zase nie je až tak prekvapujúce. „Naša sezóna nešla presne podľa plánu, ale to sa vlastne dalo čakať. Je to úplne normálne, keď sa začínate učiť niečo úplne nové."

  Vladislav Maschl;img-6046.jpg

Raikkonen taktiež znovu zdôraznil, že svoj odchod z formuly 1 neľutuje: „Rally je vo Fínsku národným športom. Od svojich detských čias som sa o rally zaujímal a vyrastal som popri tých všetkých slávnych menách, ktoré bojovali o víťazstvá, takže rally bolo niečo, čo som si vždy chcel vyskúšať, nešlo o nejaké náhle rozhodnutie. Na konci minulého roku sa na to objavila možnosť a ja som ju rád prijal a veľmi som si to užil. Nie je veľa ľudí, ktorí dostanú šancu v rally na takejto úrovni a ja chcem budúci sezónu využiť všetko, čo som sa tento rok naučil", z čoho vyplýva, že Raikkonen má veľký záujem pokračovať v rally aj budúci rok.

Vladislav Maschl;img-1314-2.jpg

Na záver sa Raikkonen rozhovoril aj o nadchádzajúcej Rally Veľkej Británie: „Je mi jasné, že Rally Veľkej Británie bude veľmi zradný koniec sezóny. Viem, že grip sa každú chvíľu mení a je mi jasné, že počasie bude zlé. Najviac sa ale naučíte, pokiaľ sa snažíte ísť na limite. Už sa na to veľmi teším."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri