Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Raid Adventure Team na 5. Auto Show 2014 s dvoma posádkami

Friday, 07. 11. 2014 - 11:17, Jozef Pisch   

Raid Adventure Team na 5. Auto Show 2014 s dvoma posádkami

Nadchádzajúci víkend sa Slovakia Ring stane dejiskom 5. Auto Show 2014 a zároveň centrom všetkých motoristických disciplín a ich zástupcov.

Posádka Raid Adventure Team-u v zložení Juraj Ulrich - Daniela Ulrichová využíva túto príležitosť na predstavenie nedávno dokončeného súťažného vozidla Cross Country Rally, ktorým je Ford F150 SVT Raptor. S týmto vozidlom sa im hneď na druhej súťaži podaril významný úspech - vyhrať Svetový Pohár a zároveň aj Zónu strednej Európy. Preto túto show poňali v znamení exhibície, a radi divákom predvedú toto mohutné vozidlo. S ním budúci rok plánuju zúčastniť sa celého seriálu Svetového pohára, počnúc súťažou Abu Dhabí Desert Challenge, ktorá je im svojou piesočnou traťou srdcu blízka.

img-8573.jpg

Nemožeme nespomenúť aj druhú posádku Ján Danko - Sandra Ulrichová, ktorá sa predvedie na predchádzajúcom vozidle Nissan Navara D40. Toto vozidlo doteraz dokázalo dosiahnuť mnoho víťazstiev a úspechov, nielen európskych šampionátov, ale aj takej náročnej súťaže ako je SILK WAY RALLY z dakarskej série, kde získalo skvelé 3.miesto

Samozrejme na tejto show sa vozidlá cross country rally disciplíny nemôžu porovnávať s WRC ani ostatnými rally autami, ale iste budú mať divákom čo ukázať a priblížiť im vozidlá, ktorých traťami je terén.

O tíme
Raid Adventure Team pôsobí na súťažnej scéne od roku 2000. Na konte má okrem iných aj štyri víťazstvá na súťaži Budapešť - Bamako a dva tituly Majstra SR v cross country rally. V roku 2010 získal tím štyri medzinárodné tituly, vrátane prvenstva v Zóne Strednej Európy v triede T2. Jednou z najviac cenených trofejí je 1.miesto na Svetovom pohári Baja Poland 2014 a zároveň 1. miesto Zóny strednej Európy na tej istej súťaži a 3.miesto na Silk Way Rally v skupine produkčných vozidiel v roku 2011.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri