Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

PSR rally team smeruje na 2. Kipard rally

Thursday, 22. 10. 2020 - 21:12, Public relations   

PSR rally team smeruje na 2. Kipard rally

Napriek nelichotivému stavu celého motoršportu sa náš tím na poslednú chvíľku rozhodol, že absolvujeme 24. - 25.10. 2020 u severných susedov 2. Kipard Rally. Naša posádka sa tak vráti na poľské trate s rešpektom, ale s potrebou najazdiť po nehode v závere podujatia 29. Rajd Rzeszowski. Súťaž berieme teda ako funkčný test a potrebu dostať sa Petrovi a Emilovi opäť do pretekárskeho tempa.

Tibor Szabosi;asfr2389.jpg

Súťaž je koncipovaná ako jednodňová a obsahuje 6 rýchlostných skúšok na dvoch úsekoch. Prvý úsek má 9,20 km  a druhý 7,00 km. Celkovo bude mať súťaž 48, 60 km.

Tibor Szabosi;ac7i6942.jpg

“Dlho sme zvažovali štart v tejto náročnej dobe. V Poľsku ako aj všade na okolí to začína tiež narastať, čo sa týka pozitívnych ľudí na Covid-19, ale sme presvedčení, že usporiadateľ pripravil hygienické podmienky v súlade s nariadeniami a súťaž prebehne bez problémov. Samozrejme náš tím pristupuje v tejto “Corona” dobe zodpovedne, a tak máme nachystané termíny testov po návrate z pretekov”, hovorí manažér tímu.

Online výsledky 2. Rally Kipard

Tibor Szabosi;asf-1931-3.jpg

Tibor Szabosi;ac7i7892-1.jpg

newdesign.jpg

psrpartnerinew.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri