Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Prvýkrát na Steelringu! Slovenský kartingový pohár prekračuje hranice

Sunday, 23. 07. 2023 - 15:11, Public relations   

Prvýkrát na Steelringu! Slovenský kartingový pohár prekračuje hranice

Štvrté preteky a tretia krajina, do ktorej v tejto sezóne zavítal Slovenský kartingový pohár. Približne pol hodinu od slovenských hraníc zavítali nadšenci motoršportu na jednu z najznámejších tratí európskeho významu.

Jakub Rovný

"Táto trať má dve varianty, pričom my sme zvolili ten rýchlejší. Ak tu sú jazdci dnes prvýkrát, určite sa môžu tešiť aj na osobitosti třineckého okruhu. Na mysli mám najmä prevýšenie, ktoré síce nie je veľké, no medzi motokárovými traťami sa dá považovať za unikátne," hovorí organizátor pretekov Róbert Chudý.

Jakub Rovný

Účasť sa napriek exkluzivite lokality držala na dvojcifernej úrovni. Na vine boli najmä zúriace prázdniny a uhorková sezóna, ktoré sú stále v plnom prúde. No o to viac príležitostí na predvedenie svojho talentu dostali tí, ktorí prišli.

Jakub Rovný

"Tieto nové preteky priniesli do našej série ďalších pretekárov z najrôznejších národností. Veľmi sa tešíme, že k nám zavítali aj Poliaci, ktorí sa bežne na iných epizodách SKP nezúčastňujú. Okrem nich tu však máme aj jazdcov z Maďarska a Rakúska. Samozrejme, Čechov a Slovákov ani netreba spomínať. Naše dve národnosti tvoria kostru našej série," hovorí spoluorganizátor Tomáš Kuna.

Jakub Rovný

Njabližšie preteky sa uskutočnia s takmer mesačnou prestávkou, už 19. augusta, opäť na trati za hranicami Slovenska. Tentokrát zavíta SKP do Brucku na trať Speedworld.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri