Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Prvú prezentáciu tímu F1 mal dnes tím Haas

Thursday, 07. 02. 2019 - 17:44, Ľuboš Kašický   

Prvú prezentáciu tímu F1 mal dnes tím Haas

F1 sa zobúdza zo zimného spánku. Dnes v Londýne ako prvý predstavil nové farby tím Haas F1. Nepripomínajú vám niečo?

 

Americký tím F1 má smelé plány. Vlaňajšia sezóna bola v doterajšej krátkej histórii pôsobenia tímu v F1 najúspešnejšia a navnadila Američanov k väčším očakávaniam. Zásluhu na tom mali aj piloti Romain Grosjean a Kevin Magnussen, ktorých si v tíme Haas nechali aj v tejto sezóne.

A práve Grosjean s Magnussenom odkryli dnes v londýnskom sídle Royal Automobile Clubu prezentáciu tímu na novú sezónu. Obaja piloti za prítomnosti šéfa tímu Gunthera Steinera a Williama Storeya, ktorý šéfuje spoločnosti Rich Energy (nový titulný sponzor tímu), odhalili monopost vo farbách nápadne pripomínajúcich niekdajšie Lotusy JPS.

ha003.jpg

„Nové farby nie sú náhodné,“ priznal Storey. „Čierne lotusy JPS boli podľa mňa najkrajšie v celej histórii F1 a my sme sa nimi nechali inšpirovať.“ Pravdou je, že si to nový hlavný sponzor tímu Haas dokázal presadiť a uvidíme, či im nové farby pomôžu k úspechom, aké kedysi dosiahli v tíme Lotus Colina Chapmana.

ha002.jpg

Auto, ktoré dnes v Londýne tím predstavil však ešte nebol kompletný nový monopost na sezónu 2019. Tímy trochu taktizujú, keďže do prvých testov ešte ostáva jedenásť dní. Základ auta je vlaňajší model na ktorý však primontovali už nové krídla podľa nových predpisov a vstupné otvory pre chladenie bŕzd. Dnes totiž bolo dôležité odprezentovať v Londýne nového partnera Rich Energy a splniť si marketingové povinnosti. Úplne nové auto uvidíme v Barcelene o desať dní.

ha005.jpg

ha006.jpg

ha001.jpg

ha004.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri