Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Problém vkladov z Rally Bratislava 2012

Monday, 25. 02. 2013 - 21:21, Daniel Mandzi   

Problém vkladov z Rally Bratislava 2012

Prajem pekný deň všetkým priaznivcom rally na Slovensku,
v prvom rade by som sa rád predstavil. Moje meno je Ľubomír Kleman a som manažér RUFA Šport Teamu. Tímu, ktorý spoločne s jazdcom Grzegorzom Grzybom v sezóne 2012 získal titul absolútneho majstra Slovenska v rally. Teraz však nechcem hovoriť o úspechoch, ktoré náš tím dosiahol, ale rád by som hovoril o niečom úplne inom.

Témou, o ktorej by som rád hovoril je zrušená Rally Bratislava 2012. O dôsledkoch jej zrušenia sa tu už povedalo dosť. Dnes ma zaujíma iné. Kedy nášmu tímu (a predpokladám, že nie sme ojedinelí) organizačný výbor súťaže spätne vráti prihlasovací vklad. Podľa Zvláštnych ustanovení Rally Bratislava 2012 sa tak malo stať do 10.decembra 2012. Dnes je však už koniec februára a nič sa nedeje. V priebehu posledných mesiacov som sa najskôr snažil telefonicky niekoľkokrát spojiť s organizátorom cez číslo uvedené v Zvláštnych ustanoveniach, to však nikdy nikto nezdvihol. Následne sa mi podarilo spojiť s pánom Martinom Vaškom, ktorý ma niekoľkokrát v priebehu mesiacov december až február uisťoval, že financie, ktoré sme my, ako RUFA Šport Team uhradili bankovým prevodom podľa Zvláštnych ustanovení Rally Bratislava načas, nám budú už v nasledujúcich dňoch zaslané späť. Takto sa to ale vlečie stále dokola a do dnešného dňa sme vrátenie prihlasovacieho vkladu nedostali a pravdu povediac už ani neverím, že tieto financie ešte niekedy uvidíme.

Preto by som sa chcel spýtať kompetentných, ako je zabezpečená spätná kontrola za strany SAMŠ v takomto prípade ? Ak totiž ja ako súťažiaci nezaplatím prihlasovací vklad na ktorúkoľvek súťaž presne do stanoveného dátumu, podľa predpisov SAMŠ na nej ani nemôžem štartovať. Ak však organizátor (poverený SAMŠ) neuskutoční podujatie a nie je schopný (alebo ochotný) vrátiť prihlasovací vklad, predpisy SAMŠ už neplatia ?

Dúfam, že mi niekto s kompetentných na moje otázky odpovie a vysvetlí mi, ako to vlastne všetko funguje.

Srdečne zdraví

Ľubomír Kleman
manažér RUFA Šport Team

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri