Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Prinesie Slovakia Ring šťastie Slovákom?

Tuesday, 12. 02. 2013 - 16:27, Martin Trenkler   

Prinesie Slovakia Ring šťastie Slovákom?

Orechová Potôň, 12. február 2013 - Najlepší slovenskí okruhoví pretekári sa v tomto roku predvedú aj divákom na Slovensku. Na Slovakia Ringu zabojujú Štefan „Štofi" Rosina a Maťo Homola v niekoľkých podujatiach. S akými ambíciami vstupujú do sezóny?

Štefan „Štofi" Rosina (tím Reiter Engineering):
Ako jazdca továrenského tímu Lamborghini ma čaká pretekanie s novým modelom vozidla v rôznych regionálnych šampionátoch. Zatiaľ plánujem štartovať na okruhoch v Nemecku, Anglicku, Francúzsku a predbežne aj v USA a Malajzii. Z kalendára Slovakia Ringu sa mimoriadne teším na ADAC GT MASTERS. Je to veľmi atraktívny, nabitý a asi najťažší GT3 seriál na svete. Tento rok budem na Slovakia Ringu štartovať aj vo FIA GT Series. Snažím sa kalendár upraviť tak, aby sa mi podarilo štartovať aj na Veľkej cene Slovenskej republiky a mojím tajným snom je odštartovať so slovenským spolujazdcom aj na ADAC GT MASTERS u nás v septembri.

stefan-rosina.jpg

Maťo Homola (tím Homola Motorsport):
Od minulého roka jazdím na BMW 320si WTCC. Aj v tomto roku chcem s týmto vozidlom absolvovať čo najviac pretekárskych kilometrov a zároveň zožať čo najviac úspechov. V rámci Slovakia Ringu sa chcem zúčastniť na všetkých podujatiach, na ktorých tu môže naše BMW štartovať. Myslím si, že jednu z najlepších atmosfér prinesú na Slovakia Ring preteky WTCC v spojení s ETCC. Osobne sa budem veľmi koncentrovať na tieto preteky, ktoré sú síce v úvode sezóny, ale pre celý náš tím znamenajú vrchol. Snívam o najvyššom stupni, aj keď si uvedomujem, že to bude ťažké.

matej-homola.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri