Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Príďte sa rozlúčiť s Autoslide v Žarnovici už 5.1.2014!

Monday, 09. 12. 2013 - 19:18, Zdenka Frývaldská   

Príďte sa rozlúčiť s Autoslide v Žarnovici už 5.1.2014!

Po 11 rokoch, kedy sme sa stretali na podujatí Autoslide v Žarnovici prichádza k zmene miesta konania a v budúcnosti, tz. po tomto ročníku, ktorý sa uskutoční už 5.1.2014 v Žarnovici, sa podujatie presunie na Slovakiaring.

 

Tibor Szabosi;ibs7354.jpg

Organizátor podujatia túto zmenu plánoval, jej realizáciu ale urýchlila situácia posledných týždňov ohľadom žarnovického štadióna. Nakoľko v areáli štadióna súčasne funguje viacej športov a hlavne plochá dráha motocyklov, ktorá má ambíciu získať svetové podujatie a v zimných a skorých jarných mesiacoch chce tento areál čím najlepšie pripraviť na sezónu. Organizátor sa rozhodol veľmi operatívne hľadať nové miesto pre toto tradičné motoristické podujatie na Slovensku. V tejto hektickej situácii nezištne vyšli v ústrety na Slovakiaringu, ktorý okamžite bol ochotný už teraz v januári privítať Autosliďákov u nich v motoristickom areáli. Nakoniec sa ale všetko pre tento ročník podarilo ešte dotiahnuť tak, aby sme 11. ročník absolvovali v Žarnovici.

Tibor Szabosi;co8c7431-5.jpg

Slovakiaringom začne určite nová éra Autoslidu, ktorý Vám predstavíme v novom šate, určite nemenej príťažlivom ako tomu bolo po 11 ročníkov v Žarnovici. Areál Slovakiaringu ponúka divákom, ale aj jazdcom podstatne väčší komfort a aj tvorcom trate podstatne viacej možností. Pre Vás divákov tu je dobrá správa, že cena vstupenky určite nebude vyššia a navyše každý, kto si kúpi vstupenku na posledný januárový Autoslide v Žarnovici, dostane automaticky pri príchode na podujatie zľavový kupón na Autoslide Slovakiaring v hodnote až 50%. Ďalšia dobrá správa, že prvý Autoslide na Slovakiaringu bude už v letných mesiacoch, takže budete mať možnosť zažiť atmosféru letného aj zimného Autoslidu a budeme tak mať kráľa volantu ako v zimných, tak aj letných podmienkach.

Tibor Szabosi;ibs8600.jpg

Veríme, že Autoslidu v nových priestoroch zostanete rovnako verní a že v januári si naplno užijete ešte fantastickú atmosféru žarnovického oválu.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri