Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Prevot a Wilson: Novikov má obrovský potenciál

Friday, 25. 02. 2011 - 09:13, Katarína Ďurecová   

Prevot a Wilson: Novikov má obrovský potenciál

Stále iba 20-ročný Jevgenij Novikov je už teraz v rally veľmi známym menom. Jeho spolujazdec Stéphane Prevot a aj šéf M-Sportu Malcolm Wilson si myslia, že mladý Rus má obrovský potenciál.

„Určite môže byť veľmi rýchly a jeho potenciál je 200 percentný. Nemá skúsenosti porovnateľné so skúsenosťami ostatných rally jazdcov a o tom, že bude štartovať v Mexiku sa rozhodlo pomerne neskoro, takže nepozná ani auto. Ale jeho talent je očividný a ja som veľmi motivovaný tým, že som dostal možnosť s ním znovu pracovať. Je stále veľmi mladý a pokiaľ bude trpezlivý a využije túto sezónu na učenie, tak môže byť veľmi dobrý. Ale jazdec je šéf a pokiaľ sa bude cítiť na boje o víťazstvá, tak ja urobím čo najviac, aby som mu pomohol", vyjadril sa na margo mladého Rusa jeho skúsený 42-ročný belgický spolujazdec Stéphane Prevot.

Monica Parisotto;novikov-moscatt_5.jpg

Tak isto ako Prevot, aj šéf M-Sportu Malcolm Wilson je ohľadne Jevgenija Novikova veľmi optimistický: „Je nepopierateľné, že má obrovský potenciál. Taktiež má veľmi skúseného spolujazdca, čo je veľmi sľubná kombinácia."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri