Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Premiéra Subaru Impreza WRC L Racingu žiaľ na Rechbergu nebude

Friday, 25. 04. 2014 - 08:14, Public relations   

Premiéra Subaru Impreza WRC L Racingu žiaľ na Rechbergu nebude

V živote občas príde situácia, ktorá od základov mení naše plány. Presne taká nastala aj pred úvodným podujatím slovenskej kopcovej sezóny, kde mal L Racing Team predstaviť nové Subaru Impreza WRC. Z dôvodu choroby jazdca sa premiéra odkladá.

Ako sme vás informovali začiatkom týždňa, slovenský L Racing Team mal v rámci úvodného podujatia slovenského šampionátu pretekov automobilov na Rechbergu predstaviť nový kopcový špeciál Subaru Impreza WRC, pričom toto vozidlo mal pilotovať Jozef Béreš mladší. Ten však tesne pred pretekmi dostal virózu, ktorá všetko zmenila. Viac Ján Lipták, šéf L Racing Teamu: „Žiaľ, stávajú sa aj takéto veci. Nielen Ďodiho, ale aj jedného z našich mechanikov choroba na chvíľu vyradila z činnosti. Je to mrzuté, celý tím sme sa tešili na premiéru nového Subaru Impreza WRC a boli sme zvedaví, ako sa s týmto autom Ďodi na pretekoch zžije. Choroba si však nevyberá, len dúfam, že chlapcom bude stačiť pár dní na zotavenie, keďže už na ďalší víkend náš tím čaká najskôr Rally Prešov a hneď po ňom druhé podujatie zaradené do seriálu pretekov automobilov do vrchu v Ožďanoch. Dúfam, že na tomto podujatí už divákom Subaru Impreza WRC predstavíme v plnej paráde. Neúčasť na Rechbergu ma však mrzí aj z pohľadu partnerov, ktorým ďakujeme za podporu. V priebehu sezóny im neúčasť na spomínaných pretekoch skúsime nejako vynahradiť, zdravie je však v tomto momente prvoradé."

Tibor Szabosi;h7p7888.jpg

Nuž, nielen o fungujúcej, či nefungujúcej technike a jazdeckej zručnosti je motoristický šport. Niekedy, rovnako ako tomu býva aj v normálnom živote, stačí obyčajná chrípka, či viróza, ktorá človeka vyradí na chvíľu z bežného života. Dúfajme len, že Jozefovi Bérešovi mladšiemu sa podarí chorobu prekonať čím skôr. Na jeho krásne prejazdy sa už určite tešia diváci nielen v Prešove, ale aj v Ožďanoch.

l-racing-loga-2014-2.jpg

L Racing Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri