Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Pozvánka pre médiá na MORIS Cup Jahodná

Friday, 15. 05. 2015 - 09:09, Public relations   

Pozvánka pre médiá na MORIS Cup Jahodná

Už len posledné dva týždne zostávajú do štartu pretekov automobilov do vrchu MORIS Cup Jahodná 2015. Organizátori doťahujú posledné detaily a nezanedbávajú ani médiá. Pre akreditovaných zástupcov médií - píšucich novinárov, fotoreportérov a televízne štáby vydali tzv. Media Book a zároveň ich na „svoj kopec" srdečne pozývajú. 

Tibor Szabosi;h7p7674-1.jpg 

Mesto Košice sa aj v tomto roku stane centrom diania automobilových pretekov do vrchu a to vďaka organizátorom z Auto Klubu Košice a spoločnosti Moris Slovakia. s.r.o., ktorí v posledný májový víkend spoločne usporiadajú MORIS Cup Jahodná. Súťaž sa uskutoční na známej trati z „Alpinky" smerom na Spišskú Novú Ves dlhej 4 750 metrov. Centrom súťaže bude už tradične Športovo rekreačné stredisko Jahodná. Vďaka zaradeniu súťaže do FIA Historic Hill Climb Championship, FIA International Hill Climb Cup, Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu, Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu historických automobilov, Slovenského kopcového pohára a Slovenskej trofeje - pretekov historických automobilov do vrchu pravidelnosti, sa na pretekoch zíde veľké množstvo jazdcov, divákov i zástupcov rôznych médií. Práve pre akreditovaných novinárov či fotografov pripravili organizátori Media Book, ktorá prináša základné informácie o pretekoch a bude iste nápomocná tým, ktorí na kopec pri Košiciach zavítajú po prvýkrát.

Tibor Szabosi;h7p7488.jpg

Jeden z dôležitých bodov, ktorý Media Book rieši, je pohyb zástupcov médií v priestore pretekov. Radi by sme upozornili, že pohyb vlastným motorovým vozidlom po trati bude počas prvého súťažného dňa možný len do 6:00 hod. a počas druhého súťažného dňa do 7:00 hod. Po tomto čase bude pohyb zástupcov médií možný len vo vozidle označenom ako „Media taxi" alebo v doprovodnom vozidle niektorého zo štartujúcich pretekárov. Časy odchodov a miesto pristavenia „Media taxi" budú k dispozícii na tlačovom stredisku. Ďalšou dôležitou informáciou je, že priestory na trati pretekov označené ako „Zakázaný priestor" sú zakázané aj pre fotoreportérov a kameramanov. Neuposlúchnutie výzvy traťového komisára môže mať za následok až odňatie akreditácie. Prosíme, aby ste si pozorne prečítali všetky podmienky akreditácie na súťaži a až potom zaslali vyplnený akreditačný formulár na adresu autoklub@rallye.sk. Uzávierka akreditácii je stanovená na 27. máj 2015.

Tibor Szabosi;h7p7663-1.jpg

Tlačové stredisko Moris Cup Jahodná 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri