Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pozvánka na tlačovú konferenciu pred štartom GLOBAL OIL V. Rally Lubeník

Friday, 16. 08. 2013 - 09:52, Zdenka Frývaldská   

Pozvánka na tlačovú konferenciu pred štartom GLOBAL OIL V. Rally Lubeník

Registráciou na obhliadku trate, výdajom itinerárov a administratívnym preberaním dnes odštartovala GLOBAL OIL V. Rally Lubeník. Na riaditeľstve pretekov sa už ukázali jazdci ako Martin Koči, Tomáš Ondrej, Lukáš Lapdavský či Karel Trněný, no už máme aj prvého ospravedlneného, ktorým je František Fusko. Posledné posádky očakávame na riaditeľstve o 14:30 hod., pričom zoznam všetkých prevzatých posádok i štartovej listiny pre slávnostný štart bude zverejnený o 16:30 hod.

Tibor Szabosi;co8c2668-5.jpg

Od 17. hodiny sa v priestoroch Prima Bowling uskutoční tlačová konferencia, ktorej sa zúčastní starosta obce Lubeník, Ľubomír Kisel, riaditeľ súťaže, Pavol Štefanko a pozvaní sú aj mediálne „atraktívni" jazdci ako Grzegorz Grzyb, Jaro Melichárek, Jozef Béreš ml., Igor Drotár, Tomáš Ondrej a niekoľko ďalších. Radi by sme sem pozvali všetkých zástupcov médií, ktorí majú záujem o aktuálne informácie z diania súťaže a cieľoch a predstavách jednotlivých jazdcov a tímov. V tomto čase odštartuje pre bowlingom už aj program pre divákov, ktorého súčasťou bude samozrejme aj slávnostný štart na rampe pre všetky prevzaté posádky. To, aký program pripravili organizátori pre divákov, ostane zatiaľ tajomstvom, no všetci sa určite majú na čo tešiť.

Ing. Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko GLOBAL OIL V. Rally Lubeník

partneri-lub13.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri